Με 4 μετάλλια επέστρεψε ο Αθλητικός σύλλογος DRACULIΝO TEAM Μυτιλήνης από το «International Open Munich 2016'' (ΦΩΤΟ)

Με 2 αθλητές συμμετείχε ο Αθλητικός σύλλογος ΑΙΑΣ Jiu jitsu Μυτιλήνης (DRACULIΝO TEAM) στο κορυφαίο πρωτάθλημα, υπό την αιγίδα της IBJJF, το International Open Munich που διεξήχθη στο Μόναχο το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε..


To LesvosPost.com ήταν ο μέγας χορηγός της αποστολής

Ο Αθλητικός σύλλογος ΑΙΑΣ Jiu jitsu Μυτιλήνης (DRACULIΝO TEAM)  επέστρεψε με βαριές αποσκευές καθώς οι αθλητές του συλλόγου κατέκτησαν 4 μετάλλια εκ τον οποίον το 1 χρυσο.

Ο Χρήστος Αλαφακης κατέκτησε στην κατηγορία του brazilian jiu jitsu το ασημένιο μετάλλιο, στους αγώνες No gi κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και περνώντας την πρόκριση για την open κατηγορία κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο

Ο Χονδρονικολας Διαμαντής κατέκτησε στην κατηγορία juvenile το χάλκινο μετάλλιο

Ο Χρήστος Αλαφακης κατά την επιστροφή του  μας δήλωσε: «Μια υπέροχη μέρα πέρασε και σήμερα με έναν πολύ καλό απολογισμό μεταλλίων στο International Open Munich 2016 στο Μόναχο της . Στην κατηγορία μου brazilian jiu jitsu κατάφερα να κατακτήσω το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στον τελικό με 2 βαθμούς διαφορά. Στην κατηγορία open brazilian jiu jitsu δεν κατάφερα να μπω στα μετάλλια και συνέχισα με τους αγώνες No gi κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο και περνώντας την πρόκριση για την open κατηγορία και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο χάνοντας σταν προημιτελικά με τον αντίπαλο μου 100 κιλά με έναν βαθμό διάφορα.... 1 χρυσό 1 ασημένιο και ένα χάλκινο για να έχω από όλα. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τους μαθητές μου και τους γονείς των παιδιών στη σχολή μας που με παρότρυναν να πάω να παλέψω. Την κοπέλα μου Ευα που με βοήθησε πολύ με την διέτα μου κατεβάζωντας 16 κιλά για να βγει η κατηγορία αλλά και για την υπομονή της και το κουράγιο της .τους ανθρώπους που με βοήθησαν με την χορηγία τους. Και τέλος την ομάδα μου Gracie Barra Greece - Draculino team Greece και ( Draculino Mytilini ) των Michalis Konstantinidis για τη μεγάλη βοήθεια και πανό από όλα τους μοναδικούς ανθρώπους και προπονητές μου Cristos Marquez και Aris Chajiiakovou που με δίδαξαν και συνεχίζουν να με διδάσκουν την τεχνική του brazilian jiu jitsu για να γίνω ακόμα καλύτερος όσο μπορώ . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θεό και στον Ταξιάρχη που με έχουν υγιή και παλεύω ακόμα. Και των συλλογών μου Αιαντας Μυτιλήνης που με στηρίζουν μαζί με τον πρόεδρο Charle Boul.»


ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ LesvoPost.com



Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μας εξασφάλισε ο προπονητής κος Αλαφάκης