Θύρα 3 Πάτρας Αιολικού Μυτιλήνης: «Εμείς φταίμε για τον κατήφορο της ομάδας;»

Ανακοίνωση της ΘΥΡΑ -3- ΠΑΤΡΑΣ:


Μετά από μία ακόμα ήττα με κάτω τα χέρια στο ίσως κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς δε θα πούμε από δω πάλι τα ίδια για τα οποία κατηγορηθήκαμε, γίναμε γραφικοί και επαληθευτήκαμε(δυστυχέστατα).

Επειδή όμως ακούσαμε και αυτό δηλαδή ότι τραμπουκίσαμε ή προτείναμε να τραμπουκίσουμε τους παίκτες του Αιολικού (ο Θεός να τους κάνει πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και επειδή ζητάμε από αυτούς και τον πρώην πλέον προπονητή αυτοκριτική και συγγνώμη θέλουμε να κάνουμε και μεις από εδώ την αυτοκριτική μας και να ζητήσουμε συγγνώμη.

Ξεκινάμε λοιπόν... Εμείς φταίμε που δεν αποδίδει η ομάδα τα αναμενόμενα επειδή στις ανακοινώσεις μας γράφαμε από την τρίτη αγωνιστική αν δε κερδίστε μη γυρίστε(φυσικά μεταφορικά) και μάλλον οι παίκτες μας φοβήθηκαν από αυτό επειδή είμαστε πάρα πολλοί και όλοι τρομεροί χούλιγκανς των γηπέδων που δέρνουμε.

Αυτό βέβαια είναι λίγο ανεξήγητο καθώς δε φοβήθηκαν δύο φορές να απευθυνθούν χυδαία στην κερκίδα μας.

Φταίμε επίσης που κράζαμε ενώ η ομάδα απέδιδε καταπληκτικό ποδόσφαιρο καταφέρνοντας να πάρει ακόμη και χ μέσα στην καυτή έδρα του φαβορί για τον τίτλο Κανάρη Καλλονής. 

Φταίμε που ήρθε στην ομάδα μας προπονητής και έμεινε μισό χρόνο ο άνθρωπος κομπιούτερ προπονητής Ταουσιάνης επειδή είμαστε ειδικοί των ηλεκτρονικών υπολογιστών και θέλουμε μία τέτοια νότα στο παιχνίδι του Αιολικού και γι αυτό τον προτείναμε.

 Φταίμε που βασικός ποδοσφαιριστής της ομάδας μας το Σάββατο πριν το ματς με Σπάρτη ανέβαζε τραγούδια στο φβ επειδή είμαστε λάτρεις της μουσικής και φιλόμουσοι και θέλαμε να χαλαρώσουμε λίγο από το άγχος του αγώνα και του το προτείναμε. Φταίμε που μαζεύαμε δίευρα για να δούμε την ομάδα εκτός έδρας με ταξίδι 12-15 ωρών με λεωφορεία τραίνα κτλ γιατί μάλλον φέρναμε γουρσουζιά και δεν απέδιδε τα δέοντα η ομάδα.

Φταίμε που πιστεύαμε ότι όλοι οι παίκτες μπορούν να ματώσουν τη φανέλα όπως ο Μίχος,ο Τόλης,ο Καδής ενώ απέδιδαν καλύτερα στην ουσία.

Όλα τα παραπάνω γνωρίζετε όλοι ότι είναι ειρωνικά δυστυχώς...

 Το μόνο που κατηγορούμε τους εαυτούς μας είναι ότι ενώ βλέπαμε πράγματα και τα λέγαμε ακουγόμασταν από ελάχιστους. Για αποχή κτλ δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα.

Δε ξέρουμε αν αντέχουμε μακριά από την μαστούρα της μπλε φανέλας με την ασπίδα.
Για όσους αποφασίσουν αποχή πάντως κλείνουμε με ένα στίχο... Θα βρεθούμε ξανά όταν όλοι θα έχουν αλλάξει...


ΟΛΟΙ! ΑΙΟ ΘΥΡΑ -3- ΠΑΤΡΑΣ on tour TA ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ!!!