Ανακοίνωσε το Νήσος Σάμος η Hellenic Seaways για την γραμμή Πειραιάς-Μεστά Χίου-Μυτιλήνη-Λήμνος-Θεσσαλονίκη από 17 Ιουνίου

Η Hellenic Seaways ανακοίνωσε τη δρομολόγηση του Νήσος Σάμος. Η ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι: "είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δρομολόγηση του ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος» (πρώην Ionian Queen) στις γραμμές Πειραιάς-Μεστά Χίου-Μυτιλήνη-Λήμνος-Θεσσαλονίκη.


Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν τον προσεχή Ιούνιο ενώ οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού καθώς το ΕΓ/ΟΓ «Νήσος Σάμος», με ταχύτητα 22 κόμβων και δυνατότητα μεταφοράς 2.200 επιβατών, 700 ΙΧ ή 125 φορτηγών έως και 16 μέτρων και 60 ΙΧ διακρίνεται για τις υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις!"

Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν στις 17 Ιουνίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 11 Σεπτεμβρίου, ενώ όπως προκύπτει από το πρόγραμμα της εταιρείας, η σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τη Λήμνο θα πραγματοποιείται σε 7 ώρες. Πιο συγκεκριμένα, το «Νήσος Σάμος» θα προσεγγίζει τη Λήμνο κάθε Δευτέρα στις 09.10 το πρωί, προερχόμενο από Μυτιλήνη, και θα αναχωρεί στις 09.30 με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, με προγραμματισμένη άφιξη στο λιμάνι του Θερμαϊκού στις 16.30 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας. Η επιστροφή θα πραγματοποιείται την ίδια μέρα στις 18.00 το απόγευμα, φθάνοντας στη Λήμνο στις 00.55 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Για το πλοίο αναφέρει:


"Το Νήσος Σάμος έχει μήκος 192,91μ & πλάτος 29,40μ. Η χωρητικότητά του είναι 2.200 επιβάτες και 700 οχήματα & το δρομολόγιο που θα πραγματοποιεί είναι για Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο και Θεσσαλονίκη".