Η Easystarter υποψήφια στα Startupper awards

Η Easystarter υποψήφια στα Startupper awards των οποίων σκοπός είναι η ανάδειξη των καλύτερων της startup σκηνής στην Ελλάδα.


Μπες στο http://startupper.gr/startupper-awards-note/ και στήριξέ μας!

Παράλληλα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας και δείτε τις τελευταίες ιδέες που χρηματοδοτούνται
Το Easystarter.com είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα «χρηματοδότησης» στην Ελλάδα.

Βοηθά οραματιστές, μουσικούς, σχεδιαστές, φιλάνθρωπους και άλλους δημιουργούς να βρούνε τους πόρους και την υποστήριξη που χρειάζονται για να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.

Δημιουργικοί άνθρωποι έχουν τον πλήρη έλεγχο της ιδέας τους και την ευκαιρία να την μοιραστούν σε μία ενεργή κοινότητα.

Δημιουργήσαμε το Easystarter.com ώστε να συμβάλει στη ζωή μας με δημιουργικά έργα και μετράμε την επιτυχία μας στο να καταφέρουμε αυτήν την αποστολή που έχουμε αναλάβει.

Έχουμε βάλει ως στόχο και έχουμε δεσμευτεί να βοηθήσουμε δημιουργικές ιδέες να γίνουν πραγματικότητα.

Θέλεις να ολοκληρώσεις μία μουσική παραγωγή, ένα βιντεοπαιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο σε εμπνέει και κατευθύνει τη ζωή σου τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρεις πως να το πραγματοποιήσεις? Dont worry το Easystarter είναι εδώ για εσένα!!! Μπες τώρα στο www.easystarter.com/ και καταχώρησε την Ιδέα ή το Project σου και δες το όνειρο σου να γίνεται πραγματικότητα!

Μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά!



Να τονίσουμε ότι η Easystarter.com είναι ο κύριος χορηγός του LesvosPost.com και σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερα γι αυτήν την συνεργασία με τον νεαρό Μυτιληνιό επιχειρηματία Γιώργο Καραβατακη