Ο ΑΙΟΛΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: Αιολικός: «Καταδικάζουμε τις πράξεις των φιλάθλων μας στον αγώνα Καλλονή-ΠΑΟ»

Ο Αιολικός είναι εδώ και με μια ανακοίνωση βάζει τέλος στην κόντρα των φιλάθλων μεταξύ του Αιολικού και των αντιπάλων της Καλλονής.


Η Διοίκηση του Αιολικού σύμφωνα με πληροφορίες μας έχοντας μπροστάρη των Π. Τρύφων εξέδωσε ανακοίνωση όπου καταδικάζει τις πρακτικές μερίδας φιλάθλων του που δημιούργησαν εντάσεις στον χθεσινό αγώνα μεταξύ της Καλλονής και του Παναθηναϊκού

Επίσης η ανακοίνωση τονίζει ότι ο Αιολικός στηρίζει τις προσπάθειες της ΑΕΛ Καλλονής σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πληροφορηθήκαμε ότι στον χθεσινό αγώνα μεταξύ ΑΕΛ Καλλονής – Παναθηναϊκού, οπαδοί του Παναθηναϊκού ανήρτησαν σημαία του Αιολικού και φώναξαν συνθήματα κατά της ΑΕΛ Καλλονής, πράξεις καταδικαστέες από την πλευρά μας, διότι δεν συνάδουν με το φίλαθλο πνεύμα και με την νοοτροπία που μας διέπει από την ίδρυσή μας ως Αιολικός Μυτιλήνης.

Δηλώνουμε ότι εμείς, ως Αιολικός Μυτιλήνης, ανέκαθεν στηρίζαμε και στηρίζουμε τις προσπάθειες της ΑΕΛ Καλλονής σε όποια κατηγορία κι αν αγωνίζεται, εν αντιθέσει με αυτήν, η οποία μέχρι σήμερα δυστυχώς έχει αποδείξει με κάθε πρόσφορο τρόπο την αποστροφή της στην ομάδα μας.

Καταδικάζουμε αυτά τα γεγονότα, ευχόμαστε και ζητάμε από τους οπαδούς των αντιπάλων της ΑΕΛΚ να μην επαναλάβουν πράξεις που προσβάλλουν τους ίδιους, το άθλημα και τον αθλητισμό και κυρίως τον τόπο μας.

ΑΠΟ  ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΙΟΛΙΚΟΥ