Δικογραφία από την αστυνομία για τα βεγγαλικά στον αγώνα Καλλονή-Παναθηναϊκός-Έρευνα για τα άτομα-Σύντομα συλλήψεις για τους ταραξίες

Ακριβά θα την πληρώσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού όπου κατά την διάρκεια του αγώνα με την Καλλονή πέταξαν διάφορα βεγγαλικά από το Τμήμα 5 του σταδίου Μυτιλήνης.

Η αστυνομία όπου στο σημείο είχε ισχυρή παρουσία με βάση την έρευνα που θα κάνει αλλά και τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στα στάδιο Μυτιλήνης θα προβεί σύντομα σε συλλήψεις.

Να τονίσουμε ότι ο νέος αθλητικός νόμος για τα βεγγαλικά εντός σταδίου είναι πολύ αυστηρός και οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέχουν όταν προσέρχονται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ατόμων, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας, τα προαναφερόμενα άτομα, απογευματινές ώρες της 11-01-2016, βρισκόμενα εντός του δημοτικού σταδίου Μυτιλήνης, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής αγώνα ποδοσφαίρου, έκαναν χρήση βεγγαλικών.

Διενεργείται προανάκριση.