Όχι από Σα Πίντο-Πιέζουν τον Σάββα Παντελίδη-Δυσκολεύει η πρόσληψη προπονητή στην Καλλονή..

Τον πρώην προπονητή των Ατρόμητου και ΟΦΗ, Ρικάρντο Σα Πίντο προσέγγισαν οι άνθρωποι της Καλλονής ώστε να διαδεχθεί τον Θαλή Θεοδωρίδη, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση. 


Συνεχίζεται η αναζήτηση τεχνικού στην Καλλονή, ώστε να καλυφθεί το κενό του Θαλή Θεοδωρίδη. Το τελευταίο όνομα που ήρθε στην επιφάνεια είναι του Ρικάρντο Σα Πίντο, που έχει περάσει από το πρωτάθλημα, καθώς έχει κάτσει στον πάγκο του ΟΦΗ και του Ατρόμητου.

Ο Πορτογάλος προπονητής, που πρόσφατα έμεινε ελεύθερος από την Μπελενένσες, δέχθηκε πρόταση από την ομάδα της Μυτιλήνης και απάντησε αρνητικά, όπως αναφέρεται στη Goal.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώτος τεχνικός που ακούστηκε ήταν ο Μιχάλης Γρηγορίου, που επίσης δεν δέχθηκε να αναλάβει τους νησιώτες ενώ τώρα πλέον οι "σαρδέλες" κινιούνται στην επιλογή του Σάββα Παντελίδη.

Ο 50χρονος τεχνικός εργάστηκε για τελευταία φορά σε πάγκο ομάδας την περασμένη σεζόν, όταν για 27 παιχνίδια καθοδήγησε τον Λεβαδειακό στη Super League. Στο παρελθόν ο Παντελίδης έχει δουλέψει ακόμη σε Θρασύβουλο, Ρόδο, Φωστήρα, Καλλιθέα, Αιγάλεω, Τρίκαλα, Εθνικό Πειραιώς, Πανθρακικό, Ολυμπιακό Βόλου και ΠΑΣ Γιάννινα.


Πριν από λίγες ημέρες ήταν σε επαφές με τη Σεντ-Μίρεν προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ίαν Μάρεϊ στη τεχνική ηγεσία της σκωτσέζικης ομάδας.