Το «PET SHOP FRIENDS» στην Μυτιλήνη, σας εύχεται Χρόνια Πολλά, ευτυχισμένο το νέο έτος!

Το «PET SHOP FRIENDS» , σας  εύχεται Χρόνια Πολλά. 

«Η αγάπη και η χαρά να φωλιάσει στις καρδιές των ανθρώπων και να τις ζεστάνει,  προσθέτοντας μια νότα ευτυχίας στη δύσκολη καθημερινότητα αυτής της εποχής. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS» σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που του δείχνεται και σας προτρέπει να επισκεφτείτε το PET SHOP τις ημέρες των εορτών καθώς ένα ζωακι για τους αγαπημένους μας η ένα αξεσουαρ, μια λιχουδιά για τα κατοικίδια μας είναι το καλύτερο δώρο των εορτών..

PET SHOP FRIENDS» 

Και χριστουγεννιάτικη προσφορά... δώρο

Με κάθε αγορά ένα σακί Super Premium 15kg σκυλοτροφή δώρο 1 κουβαδάκι 1,5kg σκυλοτροφή.


Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/12/2015

Το «PET SHOP FRIENDS» έχει αποδείξει την αγάπη του για τους δικούς σας αγαπημένους μικρούς φίλους. Σκεφτόμαστε και φροντίζουμε γι’αυτους προσφέροντας τα πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS» λειτουργεί εδώ και 2 χρόνια στον χώρο των εξειδικευμένων καταστημάτων για τα κατοικίδια ζώα.

Έχει αναδειχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε έναν αγαπημένο χώρο όχι μόνο των κατοικίδιων αλλά και της ιδιοκτήτριας του Ιωάννας Παπαδημητρίου..

Το κατάστημα «PET SHOP FRIENDS»  διαθέτει μεγάλη γκάμα και ένα μεγάλο εύρος τιμών σε όλα τα προϊόντα και αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής αναζητεί συνέχεια νέα προϊόντα ποιοτικά παράλληλα και οικονομικά.

Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους τηλεφωνικά ή να τους επισκεφθείτε στο κατάστημα  PET SHOP FRIENDS στην περιοχή Πιττακού 2 και Ερμού γωνία (Μπάς φανάρ) στην Μυτιλήνη ή να τηλεφωνήσετε στο 2251096100, 6976799649



Δείτε στο βίντεο το εσωτερικό και εξωτερικό του καταστήματος αλλά και τα αμέτρητα προϊόντα- ζωάκια …που σας περιμένουν πάνω στα ράφια…




ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ:

Δημοσίευση εορταστικού προγράμματος καταστημάτων και ευχών στο LesvosPost.com σε τιμές ΣΟΚ..!!