ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟ Live από το στάδιο Μυτιλήνης: ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ 2-1 (ΦΩΤΟ)

Όπως σας το είπαμε και στο πρώτο ημίχρονο η Καλλονή μπήκε φουριόζα στο 2ο ημίχρονο και με την αλλαγή του δαιμόνιου Μπαργκαν η ομάδα της Λέσβου κατάφερε να πάρει την νίκη «ανατροπή» μέσα στο άδειο στάδιο Μυτιλήνης με σκορ 2-1 από τον καλό Πανσερραικο για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

.

2ο ημίχρονο…. Η Καλλονή τα άλλαξε όλα με τον Μπαργκαν

Ο Μπαργκαν με την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο του άδειου και κρύου σταδίου Μυτιλήνης άλλαξε άρδην την εικόνα της Καλλονής, η οποία ήταν συνεχώς επικίνδυνη μπροστά στα καρέ του Πανσερραικου.

Μάλιστα στο 55' Ο Μπαργκάν παρακολουθούσε μια φάση μπαίνοντας στην περιοχή από αριστερά, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας του Πανσερραϊκού ν' απομακρύνει μια σέντρα του Γεωργίου από δεξιά και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1!

Στο 66΄ ο Μπαργκαν υποχρέωσε σε μεγάλη επέμβαση τον Μέλκα μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Η Καλλονή είχε απομακρυνθεί από την περιοχή του Πανσερραϊκού μετά το 70΄, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται πολύ καλά και να κρατάνε την ισοπαλία. Στο 81' ο Μανούσος με ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί, απείλησε την εστία του Πανσερραικου χωρίς όμως αποτέλεσμα, !

Στο 85΄όμως ο Φωτης Γεωργιου πήρε το πανέξυπνο τακουνάκι του Μανούσου μέσα στην περιοχή, σουτάρε με τη μια για να στείλει τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Μέλκα και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-1!

Καλή σήμερα η Καλλονή που τελικά είχε εκπλήξεις στην αποστολή, προτίμησε να πάρει τελικά τους βασικούς για να νικήσει τον Πανσερραικο και να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου που ίσως φέρει και μεγάλο αντίπαλο στο στάδιο της Μυτιλήνης.. Άρα παραπάνω έσοδα..

1o ημίχρονο…….. Χωρίς πάθος στις τελικές η Καλλονή

Με καλό ρυθμό αλλά χωρίς την μεγάλη φάση και με τον Πανσερραικο να προηγείται από το 15΄εληξε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα Καλλονή-Πανσερραικος για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας

Χωρίς την μεγάλη φάση αλλά με την Καλλονή να είναι η κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο έληξε το πρώτο ημίχρονο. Η Καλλονή που έχει την καθολική κατοχή σε όλο τον αγώνα δεν κατάφερε να σκοράρει και το πλήρωσε στο 15΄όταν ο Αγγελούδης προστάτευσε όμορφα τη μπάλα με την πλάτη μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη προς την εστία, πάσα και ο Πόποβιτς, ήταν εκεί για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα! Κάνοντας το 0-1 μέσα στο άδειο στάδιο Μυτιλήνης. Στο 43΄η Καλλονή θα μπορούσε να ισοφαρίσει όταν ο Μανούσος σούταρε στην κίνηση αλλά ο Μέλκας όμως έπεσε και μπλόκαρε!

Η Καλλονή παίζοντας με τους βασικούς δεν κατάφερε να κάνει την ευκαιρίες γκολ και έτσι έχασε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο.

Παραλειπόμενα αγώνα:

Λιγοστός ο κόσμος σήμερα στο στάδιο Μυτιλήνης με περίπου 100-150 φίλαθλοι να έχουν γεμίσει μόνο την κεντρική κερκίδα (VIP) του σταδίου Μυτιλήνης. Να σημειώσουμε ότι η γενική είσοδος είναι 5€.

Με τους βασικούς επέλεξε να κατέβει ο προπονητής της Καλλονής για να πάρει το παιχνίδι με σκοπό την πρόκριση στην επομένη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Επιστροφή για τον Ελακοπουλο και τον Μαρκοβιτς σε αρχική εντεκάδα, επιστροφη και για τον Βαλιο που τα πήγε πολύ καλά.

Γενέθλια έχει σήμερα ο αρχηγός της Καλλονής Γιώργος Μανουσος.


1ο ημίχρονο

1’ ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ

8' Ευκαιρία για την Καλλονή! Ο Γεωργίου σούταρε, ο Μέλκας απομάκρυνε!

15' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για τον Πανσερραϊκό!, Ο Αγγελούδης προστάτευσε όμορφα τη μπάλα με την πλάτη μέσα στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη προς την εστία, πάσα και ο Πόποβιτς, ήταν εκεί για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα! 

16' Κακή, συρτή εκτέλεση φάουλ από τον Ελακόπουλο... Στα χέρια του Μέλκα η μπάλα

18' Σουτ του Μανούσου από αριστερά, στην αγκαλιά του Μέλκα

21' Σουτ από τον Καλτσά έξω από την περιοχή, κόρνερ, Η μπάλα απομακρύνθηκε με δυσκολία από τα μετόπισθεν των Σερραίων, ο Τσαμπούρης σταμάτησε την αντεπίθεση τραβώντας τον Πόποβιτς από τη φανέλα. Είδε και την κίτρινη κάρτα...

32' Ο Ανδρέου άργησε πολύ να βρει τον Πόποβιτς για τον Πανσερραϊκό και ο επόπτης σήκωσε το σημαιάκι του. Κακό τελείωμα από τον Πόποβιτς, όπως και να 'χει...

38' Εύκολο μπλοκάρισμα για τον Δαύκο σε σέντρα του Τσιμίκα

40' Εκτέλεση φάουλ από τον Αγγελούδη, η μπάλα βρήκε στο τείχος, κόρνερ

41' Από την εκτέλεση του Πόποβιτς, απομάκρυνε ο Αναστασιάδης

42' Κεφαλιά από τον Μάρκοβιτς, άουτ

43' Μεγάλη ευκαιρία για την Καλλονή με τον Μανούσο να σουτάρει στην κίνηση, ο Μέλκας όμως έπεσε και μπλόκαρε!

ΤΕΛΟΣ 1ου ημίχρονο

2Ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΕΝΑΡΞΗ 2ο  ΗΜΙΧΡΟΝΟ

48' Κεφαλιά από τον Αναστασιάδη, πολύ ψηλά, από την εκτέλεση του Τσαμπούρη στο φάουλ που κέρδισε πριν από λίγο ο Μανούσος

49' Κόρνερ για τον Πανσερραϊκό σε απόκρουση του Δαύκου που βγήκε γρήγορα για να καλύψει το σουτ του Παπαστεργίου από το δεύτερο δοκάρι! 

51' Τεράστια ευκαιρία από τον Μάρκοβιτς που δεν ήταν οφσάιντ έπειτα από το γέμισμα που έγινε, βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Μέλκα, όμως έκανε κακό κοντρόλ και απομακρύνθηκε η μπάλα! 

55' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για την Καλλονή! Ο Μπαργκάν που είχε περάσει με αλλαγή, ισοφαρίζει σε 1-1!, Ο Μπαργκάν παρακολουθούσε τη φάση μπαίνοντας στην περιοχή από αριστερά, εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία της άμυνας του Πανσερραϊκού ν' απομακρύνει μια σέντρα του Γεωργίου από δεξιά και με πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-1!

57' Ο Μάρκοβιτς πάτησε στην περιοχή του Πανσερραϊκού από αριστερά, όμως, η παράλληλη μπαλιά προς την εστία δεν είχε αποδέκτη κάποιον συμπαίκτη του

62' Στιγμές σύγχυσης στα καρέ του Πανσερραϊκού, διώχνουν όπως - όπως οι φιλοξενούμενοι...

64' Κεφαλιά του Μανούσου από τη μικρή περιοχή, άουτ!

66' Μεγάλη επέμβαση από τον Μέλκα σε εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν! 

81' Μεγάλη ευκαιρία από τον Μανούσο με ατομική ενέργεια και σουτ με το δεξί, άουτ!

85' ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ για την Καλλονή!, Ήρθαν τελικά τα πάνω - κάτω, με τον Γεωργίου να παίρνει το πανέξυπνο τακουνάκι του Μανούσου μέσα στην περιοχή και να σουτάρει με τη μια για να στείλει τη μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι του Μέλκα και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-1!

ΤΕΛΟΣ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Συνθέσεις

Καλλονή: Δαύκος, Τσαμπούρης, Βαλιός, Αναστασιάδης, Ευαγγελιδάκης, Γιούκαρης (35΄ Κλαντρούμπσκι), Καλτσάς, Εμιλιάνο (46΄ΜΠΑΡΓΚΑΝ), Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (58’ Χιντασέλι)

Στον πάγκο: Μάλλης, Σπυρόπουλος, Καραγεώργης, Ξυδάς

Πανσερραϊκός: Μέλκας, Κούκολης, Στεργιανός (71΄ Ιωαννίδης), Καψάλης, Ρούτσης, Τσιμίκας, Κιοσέ, Πόποβιτς, Ανδρέου (58΄ Ραμίρες) , Παπαστεργίου (63΄ Μπεριάν), Αγγελούδης

Στον πάγκο:, Βοσκόπουλος, Καστανιώτης, Τσομαχασβίλι, Σιάκκας


Ανταπόκριση και φωτογραφίες από το στάδιο Μυτιλήνης Στεφάνου Γεώργιος (Δ/ντης LesvosPost.com)