Κλοπή σε οικία στον Πολιχνιτο-Έξαρση στις κλοπές και στο Πλωμαρι Λέσβου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πολιχνίτου της Λέσβου διενεργείται προανάκριση, για περίπτωση κλοπής σε οικία 75χρονου ημεδαπού, στον Πολιχνίτο.


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία, άγνωστοι δράστες, απογευματινές ώρες της (27-12-2015), μπήκαν στην οικία του 75χρονου, αφού παραβίασαν παράθυρο αυτής και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό καθώς και διάφορα κοσμήματα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το plomarinews.gr κατά τις ημέρες των εορτών, παρατηρείται σε όλη τη Λέσβο έξαρση της εγκληματικότητας και το Πλωμάρι δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Ξημερώματα Σαββάτου 26 Δεκεμβρίου 2015 άγνωστος ή άγνωστοι δράστες έσπασαν τη τζαμαρία του καταστήματος Αργυροχρυσοχοΐας που βρίσκεται πίσω από το Λαογραφικό Μουσείο Πλωμαρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πέρα από τη ζημιά στα τζάμια οι δράστες δεν κατάφεραν να αφαιρέσουν κάτι από τη βιτρίνα του μαγαζιού. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης του καταστήματος κατέγραψε τη στιγμή της απόπειρας, χωρίς όμως να διακρίνεται το πρόσωπο του δράστη διότι φορούσε κουκούλα.


Χθες τα ξημερώματα(28/12/2015) άγνωστοι διέρρηξαν δυο καφενεία του Παλαιοχωρίου και πιθανόν η λεία τους ήταν ότι υπήρχε στο ταμείο και κάποια μικρά αντικείμενα.