ΜΠΑΜ με Τάκη Ελευθερίου ο ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ στην Α τοπική Λέσβου-Ποιος είναι ο Τάκης που λατρεύτηκε στην Γερμανία

Χριστουγεννιάτικο μπαμ που προκαλεί αίσθηση στην Α Τοπική κατηγορία Λέσβου έκανε η διοίκηση του ΑΕΤΟΥ ΛΟΥΤΡΩΝ.


Η διοίκηση του ΑΕΤΟΥ ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες την απόκτηση του Μυτιληνιού μπακ-χαφ Τάκη Ελευθερίου που έχει αγωνιστεί παλαιότερα στον Αστέρα Νίκης και στον Αιολικό, ενώ τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στα γερμανικά πρωταθλήματα, πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις με τον Ηρακλή/ Ελλάς Αννοβέρου.

Ο Τάκης Ελευθερίου, έφυγε από τη Μυτιλήνη πριν από τρία χρόνια για τη Γερμανία, αναζητώντας μία καλύτερη προοπτική από κάθε άποψη για τη ζωή του.

Η τρέλα του με το ποδόσφαιρο, όμως, δεν μπορούσε να τον εγκαταλείψει. Και από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στη Γερμανία, βάλθηκε να αποδείξει ότι σαφέστατα άξιζε κάτι καλύτερο από το ποδόσφαιρο και να κυνηγήσει το όνειρό του σε μία χώρα που είναι πρότυπη σε θέματα οργάνωσης για το άθλημα και προώθησης των ταλέντων.

Η ανάδειξή του που δεν ήρθε στον Αιολικό, απ’ όπου ίσως δεν πήρε και τις ευκαιρίες που θα περίμενε, φαίνεται ότι ήρθε στη Γερμανία. Οι εμφανίσεις του με τον Ηρακλή/ Ελλάς Αννοβέρου προκάλεσαν αίσθηση σε όλη την Γερμανία και μάλιστα ο ίδιος είχε προτάσεις για μεγαλύτερη καριέρα σε αναγνωρισμένες ομάδες, αλλά ο ίδιος επέλεξε να επιστρέψει στην πατρίδα του και δε στον ΑΕΤΟ Λουτρών …

Οι μεγάλες εμπειρίες που έχει από το μεγάλο πρωτάθλημα της Γερμανίας σίγουρα θα βοηθήσουν τον ΑΕΤΟ ΛΟΥΤΡΩΝ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.. αν και ο ΑΙΓΕΙΡΟΣ δεν φαίνεται να καταθέτει τα όπλα εύκολα..…

Και οι ευχές του ΑΕΤΟΥ για τους φιλάθλους του:


Ο Γ.Π. Σ. ΑΕΤΟΣ ΛΟΥΤΡΩΝ
σας εύχεται καλές γιορτές και
ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Η αρχή είναι πάντα δύσκολη..
Η πορεία έχει εύκολες και δύσκολες στιγμές..
Το τέλος είναι γλυκό και σε γεμίζει από ικανοποίηση...!
Πάμε ΑΕΤΑΡΑΑΑΑ......!!!