Για τους τρεις βαθμούς και με το μυαλό στο Αργος ο Αιολικός παίζει την Κυριακή στην Καλλονή με τον Ηρακλή Ψαχνών

Με το μυαλό στο Άργος και στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Παναργειακό και τον Παναρκαδικό, ο Αιολικός υποδέχεται την Κυριακή, στις 15.00, στο Στάδιο Καλλονής, τον Ηρακλή Ψαχνών για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


Θεωρητικά οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη έχουν εύκολο έργο απέναντι σε μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου και θέλουν εκτός από το τρίποντο και μια καλή εμφάνιση για να «ζεστάνουν» τον κόσμο τους.

Παράλληλα ωστόσο θέλουν και ο Παναργειακός να έχει απώλειες βαθμών, ώστε να μειωθεί η απόσταση από την κορυφή, με την ισοπαλία στον Άργος να φαντάζει ως το ιδανικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Μυτιλήνης.

Ο Κρητικός τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Νίκο Γάλα που έχει συμπληρώσει κάρτες και θα εκτίσει την μια αγωνιστική της ποινής του, ενώ οι Κρουσταλέλλης και Μανουσάκης που έχουν ξεπεράσει μεν τα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετώπιζαν, θα  προστατευθούν αφού δεν υπάρχει λόγος να πιεστούν σε ένα θεωρητικά πάντα εύκολο παιχνίδι.

Γ’ Εθνική

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου
ΠΑΟ Βάρδας – Βύζας Μεγάρων
Α.Ε. Σπάρτης – Δόξα Ν. Μανωλάδας
Αιολικός – Ηρακλής Ψαχνών
Ερμιονίδα – Κανάρης Χίου
Παναργειακός – Παναρκαδικός
Χαλκίδα – ΠΣ Η Καλαμάτα
Λουτράκι – Λεβάντε

Και πούλμαν από την Μυτιλήνη….

Η ομάδα μας αγωνίζεται για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Football League 2..!


Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι ο Σύνδεσμος Φιλάθλων Αιολικού Μυτιλήνης έχει μισθώσει πούλμαν για την μεταφορά τους στην Καλλονή, το οποίο θα αναχωρήσει στις 13:10 από το πάρκινγκ έναντι Βερόπουλου...!