ΤΕΛΟΣ και επίσημα ο Σαμπα από την Καλλονή-Διαφορά με τον Γρηγορίου που δυσκολεύει-Εξετάζει τον Ροκα για προπονητή

Η Καλλονή ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας της με τον Βίτορ Σάμπα, μετά από τις αποχωρήσεις Αντέτζο και Κλαντρούμπσκι.


Ο 25χρονος Βραζιλιάνος μέσος ο οποίος αποκτήθηκε το καλοκαίρι για να καλύψει την απουσία του Λεοζίνιο απ' το ρόστερ του συλλόγου, δεν κατάφερε να πείσει με τη μέχρι στιγμής συνεισφορά του, ενώ ενόχλησε και η συμπεριφορά του τις φορές που αντικαταστάθηκε.

Ο Σάμπα αγωνίστηκε σε 12 ματς και αποχαιρετά τη Μυτιλήνη και τη Superleague, χωρίς γκολ ή ασίστ. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βίτορ Σάμπα. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του.


Μεγάλη διαφορά με τον Μιχάλη Γρηγορίου


Μεγάλη διαφορά φαίνεται πως υπάρχει ανάμεσα στον Μιχάλη Γρηγορίου και στη διοίκηση της Καλλονής, μετά τις πρώτες επαφές των δυο πλευρών. Ο Έλληνας τεχνικός είχε συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας της Λέσβου, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να αντικαταστήσει τον Θαλή Θεοδωρίδη στον πάγκο της ομάδας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του Τύπου, η οικονομική διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι αρκετά μεγάλη και με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, δύσκολα θα καταλήξουν σε συμφωνία. Η διοίκηση της Καλλονής φέρεται να εξετάζει παράλληλα και την περίπτωση του Μανουέλ Ρόκα, ο οποίος φέτος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο του Πανθρακικού.