Σήμερα το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Μυτιλήνη-Ξεκινάνε οι εκδηλώσεις

Έναρξη Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων στις 19:00 με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου


Στις 7 το απόγευμα ο δήμαρχος Λέσβου θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δένδρο που έχει στηθεί στην αρχή της αγοράς Ερμού, πίσω από Τράπεζα Ελλάδος, παράλληλα θα δώσει το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι φετινές εκδηλώσεις με την ονομασία «Η Μυτιλήνη στα γιορτινά της».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το Πρόγραμμα Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, του Δήμου Λέσβου, που έχει ανακοινωθεί, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015 – Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2016, Πλατεία Σαπφούς: “Χριστουγεννιάτικο πάρκο”. Ένα όμορφο “πάρκο”, που θα περιλαμβάνει μεγάλο Χριστουγεννιάτικο φυσικό δέντρο, παραδοσιακό carousel, μικρό σταθερό τρενάκι για παιδιά, τραμπολίνο και άλλα παιχνίδια, θα δημιουργήσουν μία μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα στην Πλατεία Σαπφούς, για μικρούς και μεγάλους (με εισιτήρια).  

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 7 μ.μ., Ερμού (αρχή αγοράς, πίσω από Τράπεζα Ελλάδος): Έναρξη εορταστικών εκδηλώσεων, με το άναμμα των φώτων του χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης από το Δήμαρχο Λέσβου, Σπύρο Γαληνό. Παραδοσιακά τραγούδια και κάλαντα από τη μπάντα του Στρατού και τη Χορωδία Μυτιλήνης “Νίκος Σκαλκώτας”, ζεστό κόκκινο αρωματικό κρασί, κουραμπιέδες, μελομακάρονα, εδέσματα και πολλές εκπλήξεις, για το καλωσόρισμα των Χριστουγέννων.  


Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015, ώρα 9 μ.μ., Ερμού (αρχή αγοράς, πίσω από Τράπεζα Ελλάδος): Νεανικό χριστουγεννιάτικο party, με άφθονο κρασί και εδέσματα. Διοργάνωση: “Τοπικό Συμβούλιο Νέων” του Δήμου Λέσβου.