5€ γενική είσοδος και με πολλές αλλαγές αύριο η Καλλονή απέναντι στον Πανσερραικο στο στάδιο Μυτιλήνης

Την προετοιμασία της ολοκλήρωσε η Καλλονή για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό αύριο Πέμπτη στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.


Στη προπόνηση στους Λάμπους Μύλους οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Δευτέρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ το δεύτερο γκρουπ είχε αγωνιστικά τετράγωνα, ασκήσεις τακτικής και στημένες φάσεις.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Θαλής Θεοδωρίδης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.
Στην αποστολή δεν συμπεριελήφθη ο Πολ Κειτά ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μίας αγωνιστικής για την αποβολή του με δεύτερη κίτρινη στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Για πρώτη φορά στην αποστολή της Καλλονής θα βρίσκονται και οι νεαροί ποδοσφαιριστές Γιώργος Σοφιάνης και Αντώνης Καραγεώργης που υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα.

Τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι είναι:

Δαύκος, Μαλλής, Σπυρόπουλος, Ευαγγελιδάκης, Ούκα, Βαλιός, Καραγεώργης, Ουνγιαλίδης, Γιουκαρής, Κλαντρούμπσκι, Χατζηδημητρίου, Μπαργκάν, Ξύδας, Λαμπράκης, Χιντασέλι, Ελλακόπουλος, Γουερέ, Σοφιάνης, Μάρκοβιτς, Μπουρούς

5€ γενική είσοδος…..

Η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση (3/12) της 2ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό ξεκίνησε σήμερα Τετάρτη 2/12.
Οι ημέρες και ώρες διάθεσης των εισιτηρίων είναι:

Τετάρτη: 09:00 - 16:00 και Πέμπτη: 09-00 - 13:00 στα γραφεία της ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ενώ η πώληση των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα θα ξεκινήσει στις 13:00.
Η τιμή του εισιτηρίου είναι €5 (γενική είσοδος)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να εισέρχονται κανονικά στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας τους. 

Αγοράστε το εισιτήριό σας ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ.

-              Για την έκδοσή του απαιτείται η καταγραφή των στοιχείων του φιλάθλου και είναι απαραίτητο γι'αυτό το λόγο να φέρει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο.
-              Τα στοιχεία που απαιτούνται για την έκδοση του εισιτηρίου υποχρεωτικά είναι το επίθετο, το όνομα, ο αριθμός ΑΜΚΑ και ο ΑΔΤ.
-              Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και δεν μεταβιβάζονται.
-              Για την είσοδο στο γήπεδο πέραν του εισιτηρίου απαιτείται η ταυτοποίηση (με Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή άλλο επίσημο έγγραφο) του ονόματος του κατόχου του.

Θυμίζουμε πως στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης λειτουργεί σύστημα εποπτείας με κάμερες για την πρόληψη φαινομένων βίας.


Ο αθλητικός νόμος προβλέπει βαριές ποινές για όσους καταγραφούν να προβαίνουν ή συμμετέχουν σε πράξεις βίας.