Έτσι δεν πάει πουθενά….Απογοήτευσε ξανά τον κόσμο- Καναρης Χιου- Αιολικος 2-2 (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από το παιχνίδι ελάχιστοι ήταν όσοι πίστευαν οτι ο Κανάρης χωρίς τους Σεζένια, Γιοβανάκη και Πουλάκη θα καταφέρει να πάρει από το παιχνίδι με τον Αιολικό, των 500000+ ευρώ μπάτζετ βαθμό ή βαθμούς, αφού είχε προηγηθεί και η βαριά ήττα στην Ερμιονίδα, ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ιδιαίτερα ανεβασμένοι στα τελευταία παιχνίδια και στόχευαν στο διπλό για να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου.


Κι όμως οι παίκτες του Μ.Παπαδόπουλου, ο οποίος έστησε υποδειγματικά την ομάδα, κοίταξαν στα μάτια τους Μυτιληνιούς και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 2-2. Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν στο σημερινό παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα με βαριά φανέλα. Ο Αιολικός είχε τη στήριξη περίπου 20 φίλων του, οι οποίοι ενίσχυσαν την προσπάθειά του.

Ο φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και στο 4′ ο Σιμώσης, μετά από λάθος γύρισμα, από πλάγια θέση αστόχησε, ενώ δύο λεπτά αργότερα σουτ του Βαϊντερλή πέρασε άουτ. Στο 19′ υπήρξαν διαμαρτυρίες για χέρι αμυντικού του Αιολικού εντός περιοχής, μετά από σουτ του Γκαμάγκα. Ένα λεπτό αργότερα ο Κέρι με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ, για να ανοίξει το σκορ στο 33ο λεπτό ο Σιμώσης, μετά από παράλληλη μπαλιά του Μανουσάκη, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην μοναδική κλασσική ευκαιρία του πρώτου μέρους.


Ο Αιολικός με το ξεκίνημα της επανάληψης έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία, όταν ο Σιμώσης βγήκε τετ α τετ με τον Κωττατή, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, αλλά ο τερματοφύλακας του Κανάρη απέκρουσε εντυπωσιακά. Στο 51′ και πάλι ο πορτιέρο των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ εκτέλεση φάουλ του Κέρι, με τον Κανάρη να είναι εξαιρετικός στο επόμενο τέταρτο και να φτάνει στην ισοφάριση στο 59′, όταν ο Κωστάλας βρήκε ωραία τον Ντάμπο που με ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Στο 67′ ο Σκούφαλος σέντραρε, η μπάλα κόντραρε και λίγο έλειψε να ξεγελάσει τον Πουρή που έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 73′, όταν ο Κέρι γύρισε παράλληλα στον Μπακάλη που σκόραρε από κοντά. Σουτ του Σιμώση από πλάγια θέση στο 80′ έδιωξε δύσκολα ο Κωττατής, ενώ στο 84′ μονοκόμματο σουτ του Μίχου έξω από την περιοχή κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Στο 85′ ο Σκούφαλος επιχείρησε σέντρα σουτ, με τον Πουρή διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Το 2-2 για τον Κανάρη ήρθε στο 88′, όταν ο Αλεξανδρόπουλος γέμισε στην περιοχή και ο Ζεράι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων σουτ του Γάλα πέρασε λίγο άουτ, ενώ μεγάλη ευκαιρία στο 93′ για τον Αιολικό, με τον Σαμπάνη να πιάνει κεφαλιά και να στέλνει τη μπάλα λίγο άουτ, μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Πηγή sportschios.gr


Παραλειπόμενα:

Αξίζει φυσικά να σημειώσουμε την ηρωική παρουσία πάνω από 100 φιλάθλων του Αιολικού που φώναζαν μέχρι το τελευταίο λεπτό χωρίς να δημιουργήσουν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η διαιτησία για ακόμη μια φορά έκανε τα τερτίπια της και χαντάκωσε πολλές φορές τον Αιολικό σε διάφορες φάσεις.