Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ που μικραίνει κι΄αλλο ….Αναβλήθηκαν οι εκλογές πρόεδρου-Απογοητευμένοι οι ψηφοφόροι

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε και επισήμως την αναβολή των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία ενώ θεωρεί υπεύθυνη την εταιρεία που είχε αναλάβει την διεξαγωγή των εκλογών.

 
Διαβάστε την ανακοίνωση τύπου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

''Με βάση τις διαβεβαιώσεις της νομικής υπηρεσίας του κόμματος, η εταιρία που είχε αναλάβει το τεχνικό μέρος της διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη νέου Προέδρου στη Νέα Δημοκρατία δεν τήρησε τις συμβατικές υποχρεώσεις της.

Ως εκ τούτου, καθίσταται αδύνατη τεχνικά η διεξαγωγή της διαδικασίας των εκλογών για σήμερα, η οποία και αναβάλλεται''.

Ήδη από το βράδυ του Σαββάτου υπήρχε έντονη φημολογία για προβλήματα στο ηλεκτρονικό σύστημα, η οποία επιβεβαιώθηκε, αφού παρά το ότι ψηφοφόροι κατέφθαναν ήδη στα εκλογικά κέντρα από νωρίς το πρωί της Κυριακής, δεν μπορούσαν να ψηφίσουν!

Σφοδρή επίθεση Άδωνι σε Παπαμιμίκο!

"Είμαστε όλοι Νεοδημοκράτες, είμαστε όλοι αγαπημένοι" έλεγε στους ψηφοφόρους σε εμφανές κλίμα έντασης ο Άδωνις Γεωργιάδης που έφτασε στο εκλογικό κέντρο του Περιστερίου.

Στην συνέχεια τόνισε: "Όσοι νομίζουν ότι θα διαλύσουν τη ΝΔ για να αφήσουν ανενόχλητο το ΣΥΡΙΖΑ πλανώνται πλάνην οικτράν. Το σημερινό φιάσκο έχει υπευθύνους που πρέπει να παραιτηθούν. Να διαφυλάξουμε την ενότητά μας ως κόρην οφθαλμού και να κάνουμε αδιάβλητες εκλογές που προφανώς δε μπορούν να γίνουν σήμερα".

Σε ερώτηση για το ποιος φταίει, ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε σαφείς αιχμές για τον Ανδρέα Παπαμιμίκο: "Τις εκλογές αυτές είχε αναλάβει η ΚΕΦΕ και το κόμμα. Άρα υπάρχουν υπεύθυνοι με ονοματεπώνυμα. Από χθες είχα εκφράσει την ανησυχία μου. Η ΚΕΦΕ με διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει κανονικά διαδικασία".

Η πρόταση Μητσοτάκη

Μετά την οριστική αναβολή των εκλογών για την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ζητά να αναλάβει την προεδρία του κόμματος η Μαριέττα Γιαννάκου και να αντικαταστήσει τον Ανδρέα Παπαμιμίκο με πρόσωπο της εμπιστοσύνης της.


Πηγη newsit.gr