Εθνική Κάρτα Φιλάθλου-Υποχρεωτική για την είσοδο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης σε αγώνες της Καλλονής

Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ θα εκδίδεται από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ.


Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ με Αρ. Φύλλου 1801 (Τεύχος Δεύτερο - 20 Αυγούστου 2015) τίθενται σε εφαρμογή οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου, που μεταξύ άλλων προβλέπουν και την έναρξη της διαδικασίας έκδοσης Εθνικής Κάρτας Φίλαθλου, την οποία θα πρέπει υποχρεωτικά να προμηθευτούν ΟΛΟΙ οι φίλαθλοι, προκειμένου να έχουν δικαίωμα να εισέρχονται στα γήπεδα όπου διεξάγονται αγώνες της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας.

Για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου κατατίθεται έγγραφη αίτηση του ενδιαφερομένου φιλάθλου σε οποιαδήποτε Π.Α.Ε. ή σε εξουσιοδοτημένα από αυτές πρόσωπα, η οποία συνοδεύεται με την κατάθεση:

α) φωτογραφίας τύπου διαβατηρίου
β) φωτοαντιγράφου της αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άδειας διαμονής
γ) του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.)

Η Κάρτα Φιλάθλου, φέρει κωδικό αριθμό αναγνώρισης του κατόχου της, σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Σήμανσης.

Στην αίτηση για την έκδοση Κάρτας Φιλάθλου, αναγράφονται, υποχρεωτικώς, τα ακόλουθα στοιχεία, η ακρίβεια των οποίων επιβεβαιώνεται από τον υπάλληλο που την παραλαμβάνει, με ειδική σημείωση επί της αιτήσεως και ύστερα από έλεγχο των αναγραφομένων στο δελτίο της αστυνομικής ταυτότητας ή στο διαβατήριο ή στην άδεια παραμονής, στοιχείων της αίτησης: (α) ονοματεπώνυμο, (β) όνομα πατρός και μητρός, (γ) ημερομηνία γέννησης, (δ) διεύθυνση κατοικίας, (ε) αριθμός τηλεφώνου, (στ) ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου ή της άδειας παραμονής, η ημερομηνία έκδοσης και η εκδούσα αρχή, ζ) ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).

Η διαδικασία έκδοσής της ξεκινά με την κατάθεση της αίτησης και ο αιτών φίλαθλος την παραλαμβάνει από την ΠΑΕ μετά από μερικές ημέρες.

Η Κάρτα Φιλάθλου έχει διετή ισχύ με δυνατότητα ανανέωσης.

Η Κάρτα Φιλάθλου είναι έντυπη και φέρει υποχρεωτικά την ένδειξη «Εθνική Κάρτα Φιλάθλου», φέρει την Ελληνική σημαία, τον ειδικό αριθμό σήμανσης, το ονοματεπώνυμο του κατόχου της και τον αριθμό Α.Μ.Κ.Α. Δεν επιτρέπεται, σε καμία περίπτωση, η ένθεση στην Κάρτα Φιλάθλου στοιχείων ή ενδείξεων από τα οποία να προκύπτει η ομάδα προτίμησης του κατόχου της ή η ταυτότητα της Π.Α.Ε. που εξέδωσε αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί πως, σύμφωνα με αυτά τα νέα δεδομένα που προέκυψαν μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου, η έκδοση Εθνικής Κάρτας Φιλάθλου και για τους κατόχους των διαρκείας είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ, έτσι ώστε να έχουν δικαίωμα εισόδου στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ.

Παροτρύνουμε τους φιλάθλους μας να προβούν νωρίς στις απαραίτητες ενέργειες για την έκδοση «ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ» καθώς από 01.01.2016 η επίδειξή της θα είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ για την παρακολούθηση αγώνα της Super League και του Κυπέλλου Ελλάδας. 


Η ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ θα εκδίδεται από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ΔΩΡΕΑΝ.