Εγκατέλειψε ο Δήμος Λέσβου το γήπεδο Γ. Σκούφος στα ΤΕΛ- Απίστευτο πρόβατα κατέστρεψαν το χόρτο που είχε φτιάξει η Καλλονή (ΦΩΤΟ)

Απίστευτο και όμως αληθινό ο Δήμος Λέσβου που έκανε αγώνα να φύγει η Καλλονή από εκεί και να δώσει το γήπεδο Γεώργιος Σκούφος σε άλλη ομάδα εγκατέλειψε πλήρως το γήπεδο με αποτέλεσμα σε αυτό να παίζουν πλέον μπάλα…. τα πρόβατα…

Το γήπεδο είχε παραχωρηθεί στην ομάδα της Λέσβου, επί της πρότερης δημοτικής αρχής και η διοίκηση της Καλλονής είχε επενδύσει χιλιάδες ευρώ προκειμένου να φτιάξει τις εγκαταστάσεις και τον χλοοτάπητα. Η νέα δημοτική αρχή ωστόσο, διέκοψε την συμφωνία και αποφάσισε να «διώξει» τον σύλλογο. Η Καλλονή έκανε εκ νέου πρόταση για το γήπεδο, αλλά πήρε αρνητική απάντηση.

Έτσι, η χρήση - εκμετάλλευση πέρασε στον Δήμο Λέσβου, με την Καλλονή να κατηγορεί τον Δήμο ότι έχει αφήσει το γήπεδο στη μοίρα του, με πρόβατα να βοσκούν στον αγωνιστικό χώρο! 


Να σημειωθεί πως η Καλλονή κατασκεύασε νέο προπονητικό κέντρο στην περιοχή Λάμπου Μύλοι, 10 χλμ. έξω από την Μυτιλήνη.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό τους στο Facebook, η Καλλονή εξαπολύει επίθεση προς τον Δήμαρχο Λέσβου


"Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!", αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση.




Δήμαρχε, αν ο στόχος σου ήταν να βγάλεις την Καλλονή και να βάλεις τα πρόβατα να παίζουν μπάλα, το κατάφερες! Άξιος ο μισθός σου!
Posted by Kalloni FC on Thursday, August 13, 2015