Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο στάδιο Μυτιλήνης-Σήμερα 19:15 Καλλονή-Ηρακλής-Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες

Η ώρα που όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι έφτασε. Η Super League απόψε κάνει πρεμιέρα με τρεις αγώνες.


Χωρίς απουσίες θα υποδεχθεί η Καλλονή τον Ηρακλή, στην πρεμιέρα της Super League, σήμερα Σάββατο 22/08 στις 19:15 με τον τεχνικό των "σαρδελών", Θαλή Θεοδωρίδη να περιλαμβάνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Το  τέλος της προπόνησης της Παρασκευής της Καλλονής, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, σήμανε και την ανακοίνωση της πρώτης αποστολής από τον τεχνικό της Καλλονής, Θαλή Θεοδωρίδη. Κόντρα, στον Ηρακλή, το Σάββατο στις 19:15, στην πρεμιέρα της Super League οι "σαρδέλες" θα παραταχθούν ετοιμοπόλεμες απέναντι στο "Γηραιό".

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές τους οποίους συμπεριέλαβε στην αποστολή, ο Θαλής Θεοδωρίδης: Χογκ, Δαύκος, Αντέτζο, Κρολ, Ουνγιαλίδης, Ούκα, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πιπίνης, Τσαμπούρης, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Ελλακόπουλος, Καλτσάς, Μάρκοβιτς, Μανούσος, Μπουρούς.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής, τελέστηκε αγιασμός από τον Πατήρ-Κομνηνό.

Στη Μυτιλήνη βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής (21/8) η αποστολή του Ηρακλή, που δεν αντιμετώπισε προβλήματα κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο «Γηραιός» αντιμετωπίζει την Καλλονή και θέλει να συνδυάσει τη μεγάλη επιστροφή με νίκη στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.

Σε αυτή την προσπάθεια έχει τη στήριξη και των φιλάθλων του, που ταξίδεψαν στο νησί της Λέσβου για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα να πρωταγωνιστεί εκ νέου στα... μεγάλα σαλόνια της Σούπερ Λίγκας.

Όσον αφορά τους παίκτες που πήρε μαζί του ο Νίκος Παπαδόπουλος, αυτοί είναι 20 στον αριθμό, με τον τιμωρημένο από την περασμένη αγωνιστική περίοδο Γιώργο Μακρή και τον τραυματία από το φιλικό με τη Φιορεντίνα Ντούσαν Περνίς (ενοχλήσεις στη μέση) να μένουν εκτός αποστολή.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Χουάντερσον, Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Καρλίτος, Πουρτουλίδης, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Κυριακίδης, Λάζαρ, Χαντί, Στάμου, Λουκίνας, Περόνε, Πασάς, Τσιλιανίδης, Μπουλούτ, Βέλλιος.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, προπονητής του Ηρακλής, δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μακρή και τον τραυματία Περνίς. Ενώ από την άλλη πλευρά ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν έχει καμία σοβαρή απουσία.

Πιθανές ενδεκάδες

Καλλονή: Χογκ, Αντέτζο, Βαλιός, Αναστασιάδης, Κρολ, Κεϊτά, Καλτσάς, Σάμπα, Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς

Ηρακλής: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Στάμου, Καρλίτος, Ιντζόγλου, Λάζαρ, Ρομάνο, Κυριακίδης, Τσιλιανίδης, Περόνε.


Ενημέρωση Καλλονής για το ματς με Ηρακλή

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον τρόπο εισόδου τόσο των δημοσιογράφων όσο και των οπαδών για τον αγώνα με τον Ηρακλή εξέδωσε η Καλλονή.

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε ότι για την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Ηρακλή στις 19:15 το απόγευμα η είσοδος θα γίνεται ως εξής: 

Κεντρική είσοδος (Πεσμαζόγλου) 

Για κατόχους μεμονωμένων εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 1 και φωτογράφους. 

ΕΙΣΟΔΟΣ 3 (Ε. Βοστάνη) 

Για κατόχους καρτών διαρκείας και εισιτηρίων VIP και κατόχους καρτών διαρκείας και εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 2. Επίσης για δημοσιογράφους φέροντες την ανάλογη διαπίστευση. Θυμίζουμε πως από την ίδια Είσοδο οι δημοσιογράφοι θα παραλαμβάνουν την διαπίστευση που χορηγείται από την ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ για τον συγκεκριμένο αγώνα. 

ΕΙΣΟΔΟΣ 5 (Ε. Βοστάνη) 


Για κατόχους καρτών διαρκείας και εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 4 και μεμονωμένων εισιτηρίων για το ΤΜΗΜΑ 5.