Ξεκίνησαν τα βάσανα για την Καλλονή στην Ιταλία-Φιλική ήττα από τον Ατρόμητο με καλά στοιχειά από την Καλλονή (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Την ήττα γνώρισε η Καλλονή στη φιλική αναμέτρηση στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο με 3-1 που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο Περιστέρι. 


Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Καλλονή να είναι συγκεντρωμένη στα αμυντικά της καθήκοντα έχοντας απέναντί της τον σαφώς πιο έτοιμο αγωνιστικά Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες είχαν την κατοχή της μπάλας και με ένα επιθετικό κρεσέντο κατάφεραν σε πέντε λεπτά να πετύχουν δύο τέρματα με τον Ουσέρο (18΄) και τον Ναπολεόνι (23΄).

Από εκείνο το χρονικό σημείο και μετά η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι έχοντας μάλιστα και την κλασική ευκαιρία με τον Κλαντρούμπσκι. Μετά από όμορφη μπαλιά του Μάρκοβιτς ο Τσέχος βρέθηκε μόνος με το τέρμα στη μικρή περιοχή όμως την κεφαλιά του απέκρουσε ο Χαρμπούνοφ.

Το 2-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο 45λεπτο η Καλλονή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 54΄ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με τον Γιώργο Μανούσο. Ο αρχηγός της Καλλονής βρέθηκε αμαρκάριστος έξω από την μεγάλη περιοχή έφερε την μπάλα στο δεξί και την έστειλε με όμορφο σουτ στο «παραθυράκι» του Χαρμπούνοφ. Από εκείνο το σημείο και μετά το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μέχρι το 73΄ όταν ο Μπαστακός εκμεταλλεύτηκε αμυντική αδράνεια της Καλλονής, βρέθηκε τετ α τετ με τον Χογκ και σκόραρε κάνοντας το 3-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ.

Σκόρερ: Ατρόμητος (18΄ Ουσέρο, 23΄ Ναπολεόνι, 73΄ Μπαστακός) ΚΑΛΛΟΝΗ (54΄ Μανούσος)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χαρμπούνοφ, Κούρος, Φυτανίδης, Ουσέρο, Ναπολεόνι, Ούμπιδες, Μαρσελίνιο, Γοδόι (46΄ Μπάλλας), Κιβρακίδης, Λαζαρίδης (46΄ Εμποου), Γκαρσία Μιγκέλ
Στο 62΄ πέρασαν οι: Μπάρκας, Ρεγκάκος, Μπαστάκος, Μπρίτο, Θεολόγου, Νάτσος, Λημνιός, Κατράνης, Αλμπέρτο (Παρέμειναν στην ενδεκάδα οι Μπάλλας και Έμποου)

ΚΑΛΛΟΝΗ

Χογκ (74΄ Δαύκου), Αναστασιάδης (67΄Ούκα), Βαλιός (55΄ Αντέτζο), Τσαμπούρης (80΄ Χατζηδημητρίου), Κρολ (92΄ Τριανταφύλλου), Κειτά (72΄ Ξύδας), Καλτσάς, Κλαντρούμπσκι (69΄ Γιώργου), Γιουκαρής (90΄ Λαμπράκης), Μανούσος (82΄ Ουνγιαλίδης), Μάρκοβιτς (83΄ Μπουρούς)


Καλλονή και στην Ιταλία…..

Την πρώτη της προπόνηση επί ιταλικού εδάφους πραγματοποίησε η Καλλονή την Κυριακή το απόγευμα στο Πέιο όπου βρίσκεται.

Οι ποδοσφαιριστές της Καλλονής χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ με τους παίκτες που έπαιξαν από 60 λεπτά και πάνω στο ματς με τον Ατρόμητο να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας, ασκήσεις δύναμης κορμού και μασάζ.

Οι υπόλοιποι παίκτες πραγματοποίησαν ασκήσεις βελτίωσης αερόβιας ικανότητας συνέχισαν με παιχνίδι τακτικής τέσσερις εναντίον τεσσάρων εναντίον τεσσάρων και ολοκλήρωσαν την προπόνησή τους με παιχνίδι σε μικρούς χώρους. Στο τέλος όλοι οι παίκτες έκαναν παγοθεραπεία στα παγωμένα νερά του κοντινού ποταμού. 











ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ kallonifc.gr