Ελπίδες για πολλά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚΑ΄ του Ναυπλίου από τους αθλητές της Λέσβου

Με πολλές ελπίδες για διακρίσεις  «το νέο αίμα» του Κλασικού Αθλητισμού  Λέσβου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΠΠ-ΠΚΑ΄ του Ναυπλίου.


Σε δύο ομίλους θα διεξαχθεί  το Σαββατοκύριακο (11-12/7) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των κατηγοριών Παμπαίδων και  Παγκορασίδων Α.

Ο Βόρειος όμιλος   φιλοξενείται στα Γιαννιτσά και ο Νότιος όμιλος στο  Ναύπλιο. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην προέδρου του ΣΦΚΑ, Τάσου Λιάλιου, που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή.

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου συμμετέχει με  έξι (6)  σωματεία της  δύναμης της  και με 16 αθλητές-τριες  στο Νότιο   όμιλο,  που  διεξάγεται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο του Ναυπλίου και στον οποίο  λαμβάνουν μέρος τα σωματεία των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ:
Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βορείου  Πελοποννήσου, Πειραιά, Αθηνών, Δυτικής Αττικής, Χίου-Σάμου, Κυκλάδων, Δωδεκανήσου, Κρήτης, Βοιωτίας-Εύβοιας.

Τα σωματεία της ΄Ενωσης και οι συμμετοχές των αθλητών-τριών τους, αναλυτικά  όπως δηλώθηκαν ανά αγώνισμα είναι:

ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ :

ΚΟΥΣΟΥΝΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ 150Μ - ΝΗΣΙΩΤΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ 1000Μ-ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 300Μ - ΜΗΤΣΕΛΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ & ΚΑΛΛΟΝΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ  ΑΚΟΝΤΙΣΜΟΣ - ΣΕΛΛΟΥΝΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ 300Μ ΕΜΠΟΔΙΑ - ΝΤΟΝΗ ΜΑΡΙΑ 150Μ - ΦΙΑΣΚΑ ΟΛΓΑ 3000Μ ΒΑΔΗΝ.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Γ.Σ.:
ΣΓΟΥΡΝΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 1000Μ – ΑΝΘΟΥΣΑ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ & ΙΜΠΡΟ ΠΑΜΕΛΑ 600Μ.

ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟΣ ΚΑΛΛΟΝΗΣ:

ΜΑΙΝΕΜΕΝΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ 300Μ ΕΜΠΟΔΙΑ

ΓΣ ΑΛΚΑΙΟΣ:

ΚΟΥΝΗΣ ΠΑΝΟΣ  80Μ & ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΑΕ ΛΗΜΝΟΥ:

ΜΩΫΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 1000Μ & ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ – ΑΤΖΑΜΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 80Μ & ΑΛΜΑ ΣΕ ΜΗΚΟΣ

ΑΟ ΗΦΑΙΣΤΙΑ ΛΗΜΝΟΥ :

ΔΕΣΠΟΤΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑ & ΔΙΣΚΟΒΟΛΙΑ

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως όχι μόνο  γιατί η συμμετοχή των σωματείων μας σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  είναι αρκετά πολυπληθής,  κάτι που είχε να συμβεί κάμποσα χρόνια,   αν αναλογιστούμε τα προβλήματα με τις προπονήσεις και την προετοιμασία των αθλητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λέσβου και την οικονομική δυσπραγία που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και γιατί τα 2 Λημνιακά μας σωματεία δηλώνουν ξανά παρόν  σε ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ευχόμαστε σε όλα μας τα παιδιά  «το νέο αίμα»  του Κλασικού Αθλητισμού της Λέσβου και της Λήμνου που θα λάβουν   μέρος,   συναγωνιζόμενοι με τους καλύτερους αθλητές-τριες της Ελλάδος,   αρχικά να χαρούν τους αγώνες και τις προσπάθειές τους, να έχουν καλή επιτυχία και  μακάρι  οι προσδοκίες τους  να πραγματοποιηθούν.