Ξεμπούκωσε με 6αρα η Καλλονή-Κέρδος οι μικροί στην Ιταλία (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Με 6-0 επικράτησε η Καλλονή επί της τοπικής Valpejo στο γήπεδο όπου πραγματοποιεί τις προπονήσεις της η ομάδα της Λέσβου στο Κόγκολο του Πέιο της Ιταλίας.


Το παιχνίδι ήταν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να εφαρμόσει το τεχνικό επιτελείο κομμάτια τακτικής που έχουν δουλευτεί ως τώρα στην προετοιμασία.

Ροή των γκολ

14΄ Ξύδας μετά από σουτ εντός περιοχής
27΄ Μπουρούς με πέναλτι
53΄ Λαμπράκης με σουτ στην κίνηση
60΄ Τζελίδης με πλασέ από τα όρια της περιοχής
65΄ Μπουρούς με σουτ εκτός περιοχής
81΄ Λαμπράκης με μακρινό σουτ

Δηλώσεις Θαλή Θεοδωρίδη

«Παιχνίδια όπως το σημερινό με αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα αναφορικά με το κομμάτι της δημιουργίας παιχνιδιού. Σχετικά με την αμυντική λειτουργία τα παιδιά προσπάθησαν και ως ένα σημείο κατάφεραν να εφαρμόσουν κάποια από τα θέματα τακτικής που έχουμε δουλέψει ως τώρα στην προετοιμασία. Στο αμυντικό κομμάτι δεν ήταν τέτοια η πίεση ώστε να απειληθούμε ωστόσο μας βοήθησε η δυναμικότητα του αντιπάλου να εφαρμόσουμε το πρέσινγκ στο επιθετικό τρίτο, μία από τις τακτικές που δουλεύουμε. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα νεαρά παιδιά τα οποία ανταποκρίθηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό. Η αξιολόγησή τους βέβαια δεν μπορεί να βασιστεί μόνο σε αυτό το παιχνίδι αλλά και σε δυσκολότερα που θα έρθουν. Επιπλέον είχαμε τη δυνατότητα να αποφορτίσουμε κάποιους παίκτες κάνοντας τους μια ειδική προπόνηση».

Η σύνθεση της Καλλονής

Δαύκος (70΄ Μαλλής), Αντέτζο (76΄ Καλτσάς), Γιώργου, Ουνγιαλίδης, Ούγκο, Κειτά (52΄ Τζελίδης), Χατζηδημητρίου (61΄ Γκαμάγκας), Γιουκαρής (60΄ Βαλιός), Τριανταφύλλου (79΄ Κλαντρούμπσκι), Ξύδας (49΄ Λαμπράκης), Μπουρούς (71΄ Μανούσος)

Ημέρα 4η | Δύναμη στο γυμναστήριο, χαλάρωση στην πισίνα

Με γυμναστήριο ξεκίνησε η τέταρτη μέρα προετοιμασίας της Καλλονής στο Πέιο της Ιταλίας. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας της Λέσβου μεταφέρθηκαν οδικώς ως το κέντρο του Πέιο, λίγα χιλιόμετρα από εδώ που βρισκόμαστε, μέσα από μία φανταστική διαδρομή που η μοναδική φυσική ομορφιά του τοπίου σε συναρπάζει.

Οι παίκτες της Καλλονής ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων δύναμης σε δεκατρείς σταθμούς και μετά το τέλοςτου προγράμματος επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία στην πισίνα. 

Αυτήν την στιγμή πραγματοποιείτε η απογευματινή προπόνηση επικεντρωμένη σε ζητήματα τακτικής τα οποία θα κληθούν να εφαρμόσουν στην αυριανή αναμέτρηση με την Σαμπντόρια στις 18:30 ώρα Ελλάδας.