Απολογισμός του 3ημερου φεστιβάλ πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων στον Πολιχνιτο (Φώτο)

Λήξη των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων  που πραγματοποιήθηκαν κατά το  3ήμερο 17-19/07/15 στον Πολιχνίτο της Λέσβου


Τα Διοικητικά Συμβούλια και τα Μέλη των ,  Γ.Σ. ΑΛΚΑΙΟΣ, Α.Ο.ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ, ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΛΙΧΝΙΤΟΥ  ως συνδιοργανωτές,   έπειτα από την λήξη των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων  που πραγματοποιήθηκαν κατά το  3ήμερο 17-19/07/15 στον Πολιχνίτο της Λέσβου,  αισθάνονται την ανάγκη να  Ευχαριστήσουν  μέσα από την καρδιά τους ,  όλους όσους  συνέβαλαν  τα μέγιστα  στην ομαλή και επιτυχημένη διεξαγωγή όλων των δράσεων .

΄Ηταν ένα 3ήμερο  αφιερωμένο στον Αθλητισμό και  στον Πολιτισμό,  κατά το οποίο μας έκαναν την τιμή να παρευρεθούν και να παρουσιάσουν    όλες τις εκδηλώσεις του,  η Άννα ΒΕΡΟΥΛΗ Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ακοντισμού και ο σύζυγός της Νίκος ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Συγγραφέας, Εκπαιδευτικός και Αθλητής.

Ήταν κάτι πρωτόγνωρο  για όλους τους κατοίκους της Κωμόπολης του Πολιχνίτου  και της ευρύτερης περιοχής καθώς   μικροί και μεγάλοι,  απόλαυσαν τις εκδηλώσεις  με μεγάλη χαρά. 

Συμμετείχαν, διασκέδασαν, αγωνίστηκαν και ενθουσιάστηκαν,    που ο Πολιχνίτος γέμισε από ζωντάνια και δράση,  μα ακόμα περισσότερο που είδαν, μίλησαν και γνώρισαν από κοντά την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του Ακοντισμού ΄Αννα Βερούλη, η οποία μας κέρδισε όλους με την καλοσύνη, απλότητα και ευγένεια της.
Ένα μεγάλο ευχαριστούμε  αρχικά,   σ΄ όλους του συμμετέχοντες  αθλητές-τριες    των Λαϊκών Αγώνων Δρόμου σε Δημόσια Οδό, στους ανεξάρτητους δρομείς αλλά και των σωματείων της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου,   ΑΟ ΑΡΙΣΒΑΙΟ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ, ΑΣ ΑΘΛΟΚΙΝΗΣΗ, ΓΣ ΑΡΙΩΝ  ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΓΣ ΑΛΚΑΙΟ και των παιδιών από την Αγιάσο, 

 Ευχαριστούμε τον Δήμο Λέσβου και το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμού για την υποστήριξη της προσπάθειά μας,     την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου για όλη την βοήθεια και  συμπαράσταση  που μας παρείχε , τον  Πρόεδρο και τα Μέλη του Συνδέσμου  Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου,  την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την παρουσία - εθελοντική τους προσφορά, τους ΚΦΑ κ.κ. Ζορμπά Ευάγγελο και Κωφόπουλο Δημήτριο για τον  συντονισμό, οργάνωση και παρουσίαση  των αγωνιστικών δράσεων,  το Αστυνομικό Τμήμα  - Τροχαία Πολιχνίτου για τα μέτρα που έλαβαν  καθ΄όλη την διάρκεια των αγώνων όπως   και   το Κέντρο Υγείας  για την υποστήριξη των αγώνων με ασθενοφόρο και  γιατρό  για  την ασφάλεια των διαγωνιζομένων.

Τέλος ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς-υποστηρικτές  της προσπάθειάς μας:  ΚΤΕΛ Λέσβος Τουρς για την  δωρεάν μετακίνηση των αθλητών προς τον Πολιχνίτο από ΜΥΤΙΛΗΝΗ και Καλλονή, τον κ. ΑΣΒΕΣΤΑ (ΑRENA Beach Bar),REMEMBER cafe-bar), τον κ. ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΛΗ (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ), τον κ. ΒΕΡΒΕΡΗ (ΛΑΣΙΑ), τον κ. ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ (SAPPHO & NERAIDA), τον κ. ΚΑΝΤΑΡΗ (Ελαιοτριβείο ΔΗΜΗΤΡΑ), την IGFA CAR RENTAL, τον κ. ΣΥΚΑ (Ποτοποιία ΚΡΥΣΤΑΛ), τον κ. ΤΣΙΤΣΑΝΟ (Ταβέρνα ΓΡΗΓΟΡΗΣ), τον κ. ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ (Ταβέρνα ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ), την κ. ΚΡΗΤΙΚΟΥ (Πρατήριο υγρών καυσίμων), τον κ. ΣΑΛΤΑΜΑΡΑ (Υλικά Οικοδόμων), τον κ. ΠΑΤΣΑΤΖΗ (Λιπάσματα - Ζωοτροφές), το HOLA Beach bar, το καφέ ONCE UPON A TIME, το καφέ ΠΟΛΙΧΝΙΑΤΙΚΟ, το καφέ ΤΟΥΛΙΠΑ, το καφέ VAMOS και το Ψητοπωλείο NAPOL

Ζητάμε συγνώμη αν  παραλείψαμε και δεν αναφερθήκαμε  σε κάποιους από εκείνους που μας υποστήριξαν, επίσης  ζητάμε την κατανόησή σας για τυχόν   λάθη  - παραλείψεις που  έγιναν λόγω απειρίας μας, πιστεύουμε ότι όλοι εκτίμησαν την προσπάθειά μας  και ευχόμαστε οι εκδηλώσεις να  συνεχιστούν και του χρόνου,  με ακόμα ένα καλύτερα οργανωμένο και  πλουσιότερο 3ήμερο Πολιτιστικών και Αθλητικών Δράσεων στον Πολιχνίτο.

Τα αποτελέσματα των Δρόμων που έγιναν την ΚΥΡΙΑΚΗ 19-07 βρίσκονται στο συνημμένο αρχείο και εκδόθηκαν  εκ μέρους των  συνδιοργανωτών σωματείων από τον ΓΣ ΑΛΚΑΙΟ και των υπευθύνων της αθλητικής διοργάνωσης κ.Παναγιώτη Δεμερτζή και κ. Ελένη Κατέχου,   με την υποστήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Λέσβου και του Συνδέσμου Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Λέσβου.


Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ