Στα μπαράζ για την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία Μπάσκετ Γυναικών ο ΘΗΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ

Η  πρωταθλήτρια- γυναικεία- ομάδα μπάσκετ του ΘΗΣΕΑ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ , ολοκληρώνει την προετοιμασία της για τους αγώνες, για άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών, που θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα από 24/6 έως 28/6, στο γήπεδο Μετς στην Αθήνα.


Δύο μεγάλες απουσίες θα έχει η ομάδα του Κώστα Καραμανώλη, αφού την αποστολή δεν θα μπορέσουν να ακολουθήσουν, η αρχηγός της , Κουκουρουβλί Θέκλα, και η σέντερ της ομάδος Τρούπκου Αστερία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, γεγονός που καθιστά την αποστολή της ομάδος, ακόμα ποιο δύσκολη.

Η αποστολή της ομάδος, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη(την πρώτη αγωνιστική υπάρχει ΡΕΠΟ , για τον Θησέα),  σε δύο γκρουπ, αεροπορικώς και ακτοπλοϊκώς, -λόγω έλλειψης εισιτηρίων,- αποτελείται από τις αθλήτριες:

ΦΩΤΕΛΛΗ,ΤΑΜΒΑΚΕΛΛΗ,ΧΡΙΣΤΑΚΟΓΛΟΥ,ΜΑΝΙΑΚΗ,ΛΑΚΚΑ,ΚΩΣΤΑΚΕΛΛΗ,ΣΑΙΤΑΝΗ,
ΚΑΡΑΚΛΑ,ΒΟΥΔΟΥΡΗ,ΔΗΜΟΥ,ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ,ΚΑΘΙΩΤΟΥ .

Αρχηγός αποστολής η έφορος κ.Χατζησάββα.

Προσπάθειες γίνετε η ΔΗΜΟΥ  να ενσωματωθεί στην αποστολή , -από την Λάρισα , όπου σπουδάζει,- από την πρώτη μέρα των αγώνων Μπαράζ, λόγω εξεταστικής.

Η Διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν να προετοιμαστεί αυτό το πολυδάπανο ταξίδι, για ένα ερασιτεχνικό σωματείο.

Kαλούμε όποιον Λέσβιο, που μένει ή βρίσκεται στην Αθήνα την Πέμπτη 25/6, να βρεθεί στο γήπεδο του Μέτς, 5 μ.μ., για να ενισχύσει την προσπάθεια της Πρωταθλήτριας ομάδος της Λέσβου.

Τον πρώτο αγώνα με το σωματείο του ΑΡΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  ,  θα παρακολουθήσει ο κ.Τρύφων Παναγιώτης , που σταθερά είναι ΔΙΠΛΑ στην ομάδα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

25/6         17:00  ΑΡΙΣ ΚΑΛ.-ΘΗΣΕΑΣ
26/6         18:00  ΘΗΣΕΑΣ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ
27/6         18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΣΣΟΥ-ΘΗΣΕΑΣ

28/6         10:00 ΘΗΣΕΑΣ-Ο.Α.Α. ΧΑΝΙΩΝ