Μύρισε Πάσχα στο «Φούρνο Με Ξύλα»- Π. Κουντουριώτου 23 Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη ποικιλία από νηστίσιμα και πασχαλινά προϊόντα στο «Φούρνο Με Ξύλα»


Με αγάπη, φροντίδα και μεράκι, ο Φούρνος Με Ξύλα ετοίμασε αφράτα τσουρέκια, πτι-φουρ, κουλουράκια, νηστίσιμα και αρτοσκευάσματα αγνά και παραδοσιακά που θα φέρουν στο σπίτι σας τις μυρωδιές της πιό μεγάλης γιορτής!! 

Πολλά νηστίσιμα προϊόντα προσφέρει ο Φούρνος Με Ξύλα, στην τελική ευθεία πριν το Πάσχα.

Μέσα σε κάθε Φούρνος Με Ξύλα έχει διαμορφωθεί ειδική γωνιά με ποικιλία εκλεκτών προϊόντων και γεύσεων για τις ημέρες της νηστείας, δίνοντας πάντα έμφαση στην παράδοση και στην πρόσμειξη των πιο αγνών υλικών με φρέσκες πρώτες ύλες: Ευρεία γκάμα από φουρνιστά, λαχταριστά προϊόντα κρουασαντερί, κρύα σάντουιτς, μεγάλη ποικιλία γλυκών, πολλαπλές γεύσεις από κουλούρια- μπισκότα & κριτσίνια και μια σειρά προϊόντων για πρωινό.

Για τις ημέρες του Πάσχα, ο Φούρνος Με Ξύλα προτείνει μια πλούσια σειρά από απολαυστικές πασχαλινές προτάσεις αλλά και πολλαπλές γεύσεις αφράτων τσουρεκιών!

Επίσης, παραδοσιακά στο Φούρνο Με Ξύλα θα βρει κανείς μεγάλη ποικιλία από σοκολατένια αυγά και σοκολατένια προϊόντα σε διάφορα σχήματα, νόστιμα πασχαλοκούλουρα και λαχταριστά λαμπροκούλουρα. 

Δοκιμάστε τα και Καλό Πάσχα! 


Και καφέ στον Φούρνο ΜΕ Ξύλα στην προκυμαία

Σε ένα καλαίσθητο χώρο στην προκυμαία Μυτιλήνης και συγκεκριμένα στην Π. Κουντουριώτου 23 που λειτουργεί το ένα από τα 5 καταστήματα, υπάρχει δυνατότητα μαζί με το φρέσκο κουλούρι η τις λαχταριστές λιχουδιές να απολαύσετε και τον καφέ σας η το αναψυκτικό στον εξωτερικό χώρο του μαγαζιού με θεά το λιμάνι Μυτιλήνης αλλά και στον επάνω όροφο με θεά όλη την Προκυμαία..

Επικοινωνία:

Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν με την επιχείρηση, μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 22510 20011 για το κεντρικό κατάστημα στον Κάτω Χάλικα, στο τηλέφωνο 22510 22414 για το πρατήριο που βρίσκεται στο πάρκινγκ Μυτιλήνης, στο 22510 48900 για το πρατήριο που είναι στην οδό Θεοκρίτου 55 στην Πλατεία Αλυσίδας, στο 22510 22900 για εκείνο που λειτουργεί στην Π. Κουντουριώτου 23 και στο 22510 28280 για το νέο πρατήριο που βρίσκεται στην Καβέτσου 36. e-mail: foyrnosmexyla@hotmail.com


Ο  Φούρνος Με Ξύλα σας εύχεται

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, απο το σκοτάδι στο φώς.