Έρχεται….. το νέο Monkey espresso Bar.. Που θα αλλάξει τα δεδομένα της εστίασης στην Προκυμαία Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πιο πολυσύχναστο σημείο της προκυμαίας Μυτιλήνης, βρισκόταν μέχρι πρότινος ένα ζεστό και χαριτωμένο bar café, το Monkey home edition.

Το κομψό του περιβάλλον, τα ζεστά του χρώματα, η φιλική ατμόσφαιρα και η αίσθηση χαλάρωσης, αποτελούσε μια κατάλληλη all day πρόταση.

Σε λίγες ημέρες όμως το παλιό Monkey home edition…..αλλάζει και έρχεται να βάλει φωτιά στην προκυμαία Μυτιλήνης με νέο λογότυπο και όνομα πλέον…. Monkey espresso Bar

Από νωρίς το πρωί με πολλές επιλογές για καφέ και πρωινό – με έμφαση στον καφέ espresso, που ετοιμάζεται από τους έμπειρους baristas. Το μεσημέρι με νόστιμα υγιεινά πιάτα και γλυκά από αγνά υλικά εκλεκτής ποιότητας, που ετοιμάζονται από τους ίδιους τους ιδιόκτητες, για να πάρετε δυνάμεις.

Επίσης αποτελεί το κατάλληλο "meeting point" για δουλειά ή διάβασμα (free wi- fi) με συνεργάτες ή φίλους και το βραδάκι για ποτό, κάτω από τους ρυθμούς της μουσικής των έμπειρων djs του μαγαζιού.

Η σπιτική ατμόσφαιρα φιλοξενίας, η προσωπική φροντίδα, η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι προσιτές τιμές, καθιστά το Monkey espresso Bar ένα από τα σημεία MUST στην Μυτιλήνη.

Οι μουσικές νότες που ηχούν κάνουν τον καθένα να αισθάνεται οικεία και να απολαμβάνει τον καφέ ή το κοκτέιλ που δημιουργείται από εξειδικευμένα άτομα όλες τις ώρες. Η παρέα του  Monkey espresso Bar λατρεύει τη ζωντάνια και την επικοινωνία και είναι πρόθυμη να συζητήσουν θέματα γεύσης και εμπειρίας γιατί γνωρίζουν καλά τα προϊόντα που προσφέρονται.

Το πλήρως εξοπλισμένο espresso bar, οι μεγάλοι παρεΐστικοι καναπέδες, καθώς επίσης και ένας ανανεωμένος εσωτερικός και εξωτερικός χώρος, σε συνδυασμό με το ευγενικό και καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του, θα το κάνουν να ξεχωρίζει.

Όραμα

Για τους ιταλούς ο καφές είναι μόνο o espresso, όσο και να αλλάζουν οι συνήθειες, όσο και να δημιουργούνται νέα ροφήματα αυτοί παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις τους, ο espresso είναι η καρδιά των ροφημάτων αφού μόνο αυτός έχει τόσο ξεχωριστό άρωμα και τέτοια πολυπλοκότητα στη γεύση. Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το Monkey espresso Bar για να μεταφέρει αυτή τη παράδοση που έχει κατακλύσει όλο το κόσμο.
Τέχνη

Με δεδομένη την αυξανόμενη σημασία του ποιοτικού καφέ espresso στη παγκόσμια αγορά σε συνδυασμό με τo πάθος μας για το καφέ, το Monkey espresso Bar συνδυάζει τέχνη και επιστήμη, για να απολαμβάνετε την πολυτέλεια που προσφέρει ο καλός καφές.
Ποιότητα

Το Monkey espresso Bar θα φροντίζει για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων του, επιλέγοντας πάντα ποιοτικές πρώτες ύλες για φρέσκα και επιλεγμένα σνακ που προετοιμάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα για εσάς.
Σεβασμός

Με απόλυτο σεβασμό στο καταναλωτή αλλά και συνέπεια και εμμονή στο πάθος μας, προσφέρουμε πάντα φιλική εξυπηρέτηση, ποιοτικά προϊόντα για τη πιο ξεχωριστή γευστική εμπειρία.


Βίντεο Μάκης Δουκακης