Επεισοδιακός αγώνας βόλεϊ γυναικών Limnos Sports Club-Όλυμπος Αγιάσου … Ύβρεις και κόντρα διαιτησία κατά της ομάδας της Αγιάσου

Η παρακάτω επώνυμη καταγγελία έφτασε στο mail μας από τον Κ.Π. Σας την παρουσιάζουμε αυτούσια και τα συμπεράσματα δικά σας.


Στις 7-2-2015 και περί ώρα 19:00 διεξήχθη αγώνας Βόλεϊ Γυναικών στο κλειστό γυμναστήριο <<Νίκος Σαμαράς>> μεταξύ των ομάδων Limnos Sports Club - Όλυμπος Αγιάσου.

Η υποδοχή της φιλοξενούμενης ομάδας ήταν άψογη, αλλά δυστυχώς την ώρα διεξαγωγής του αγώνα και συγκεκριμένα ενώ ο Όλυμπος Αγιάσου είχε το προβάδισμα, μια ομάδα φιλάθλων , οι οποίοι ήταν του Συνδέσμου του ΠΑΟ Λήμνου, επιτέθηκαν φραστικά με ύβρεις.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Μυτιλήνης απαρτίζονταν από ανήλικα παιδιά πλην της προπονήτριας.

Ουδεμία παρέμβαση των παραγόντων της εκεί τοπικής ομάδας. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η στάση τους καθώς επίσης και των διαιτητών που επέτρεψαν σε αυτά τα άτομα να συνεχίζουν τις ύβρεις μέχρι και την λήξη του αγώνα.

Γιατί άραγε οι "κύριοι" διαιτητές σφύριζαν ότι ήθελαν; Γιατί να σφυρίζουν κατά του Ολύμπου κατόπιν υποδείξεων της κερκίδας; Έτσι θέλουν να εμψυχώνουν την ομάδα τους; Αυτός είναι ο τρόπος για να κερδίσουν έναν αγώνα; Βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.......