Από την Καλλονή της Λέσβου στην εκπροσώπηση της Νορβηγίας στον διαγωνισμό της φετινής Eurovision!

Μια όμορφη ιστορία κάνει την εκκίνηση της απο το Μετόχι Αγίων Αναργύρων στην πεδιάδα της Καλλονής, και καταλήγει στον διαγωνισμό της εφετινής Eurovision 2015.


Η Ήρα Κωσταντινίδη είναι μισή Ελληνίδα και μισή Νορβηγίδα και έρχεται στην Καλλονή τα περισσότερα καλοκαίρια, καθώς ο πατέρας της, Γιώργος Κωσταντινίδης και η μητέρα της Kari Grodum είναι υπεύθυνοι  του εκπαιδευτικού κέντρου του πανεπιστημίου Agder στο Μετόχι Αγίων Αναργύρων στην Καλλονή. Μάλιστα το περυσινό καλοκαίρι σε μια όμορφη βραδιά που είχε διοργανωθεί στο Μετόχι, είχε τραγουδήσει, "μαγεύοντας" με τη φωνή της τους παρευρισκομένους, όπως θα δείτε στο πρώτο βίντεο.

Φέτος, είναι μια από τις 11 υποψήφιες για να εκπροσωπήσει την Νορβηγία στην φετινή Eurovision με το τραγούδι we don't worry.

Μια νέα κοπέλα 17 μόλις χρονών με ταλέντο, δε θα μπορούσε να αναγνωριστεί γοργά και να προχωρήσει εκεί που πραγματικά της αξίζει, έχοντας σπουδάσει μουσική.

Ευχόμαστε οι επισκέψεις της στην Καλλονή της Λέσβου, να αποβούν γούρικες, και να καταφέρει να εκπροσωπήσει την Νορβηγία στην τελική φάση της διοργάνωσης, και μάλιστα να έχει και όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα γίνεται, γιατί της αξίζει!

Δείτε στο δεύτερο βίντεο ένα διαφημιστικό σποτ του τραγουδιού της.



Πηγή kalloninews.gr