Έγιναν μοντέλα οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής.. και το διασκέδασαν (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Μια πρωτοποριακή και όμορφη εκδήλωση πραγματοποίησαν οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καλλονής, το απόγευμα της Κυριακής στο Ξενοδοχείο "Πασιφάη".


Ανάλογη διοργάνωση δεν είχε πραγματοποιηθεί ξανά στην περιοχή μας, και πόσο μάλλον με τη συμμετοχή μαθητών, δείχνοντας οτι η πρωτοπορία γίνεται πραγματικότητα με την προσπάθεια, τις ιδέες αλλά και την νεανική ζωντάνια και θέληση.

Η εκδήλωση προσέλκυσε πάνω απο 600 άτομα, σε μια κατάμεστη αίθουσα, που ζεστάθηκε με το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκομένων. Στην εκδήλωση εκτός απο τους μαθητές του ΕΠΑΛ, συμμετείχαν και μικρά παιδιά, που προσέλκυσαν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Η εκδήλωση σημαδεύτηκε απο τις πολλές διακοπές ρεύματος λόγο των δυσμενών καιρικών φαινομένων, ωστόσο ο κόσμος έδειξε υπομονετικός, σεβόμενος την προσπάθεια όλων αυτών των ανθρώπων, αλλά και τον κόπο των μαθητών για να συγκεντρώσουν χρήματα για την εκδρομή τους.

Είναι ό,τι καλύτερο στην περιοχή μας να πραγματοποιούνται πρωτότυπες εκδηλώσεις, καθώς δίνουν ζωντάνια αλλά ώθηση που μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχουν!

Η εκδήλωση στηρίχτηκε ολοκληρωτικά απο τα καταστήματα της Καλλονής, στα οποία αξίζει και ένα μεγάλο μπράβο, καθώς παρά την δύσκολη περίοδο, προσπαθούν και αυτά για την περιοχή μας, αλλά και για τους μαθητές!

Παρακάτω θα δείτε φωτογραφίες και βίντεο απο την εκδήλωση, όπως τα απαθανάτισε το Kontos Digital Studio. Για το DVD της εκδήλωσης, αλλά και πλήρη φωτογραφικό υλικό θα βρείτε στο Kontos Digital Studio, στην Καλλονή Λέσβου.

Πηγή kalloninews.gr