Παρουσίασε την ποιητική της συλλογή ''40 Πυρετοί'' η Ντέπη Χατζηκαμπάνη στην Αθήνα (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Μια μοναδική και διαφορετική παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στα μέσα του Γενάρη στο Γκρι Καφέ στα Εξάρχεια.


Η Ντέπη Χατζηκαμπάνη παρουσίασε την νέα ποιητική της συλλογή ''40 Πυρετοί'' και το πρώτο της παραμύθι ''Ο χαμένος Γκιώνης'' που κυκλοφόρουν εδώ κ ένα μήνα απο τις εκδόσεις Μωρα'ί'της. Η βραδιά πλημμύρισε από φίλους και γνωστούς που βρέθηκαν εκεί για να αγκαλιάσουν την νέα ποιήτρια.

Ο Μπάμπης Στόκας ήταν εκεί για να προλογίσει τους πυρετούς της Ντέπης και να μας τραγουδίσει μαζί με άλλα τραγούδια το καινούριο τους τραγούδι σε μουσική του Ηλία Μακρίδη ''Ανθίζουν τ΄άστρα''. Στη συνέχεια ο Ηλίας Μακρίδης με τον Κωνσταντίνο Βιτώρο τραγούδησαν στίχους της Ντέπης που θα συμπεριλαμβάνονται στον νέο δίσκο του Ηλία Μακρίδη.

Ο Θάνος Ανεστόπουλος (Διάφανα Κρίνα) ήταν κοντά μας για να μας τραγουδήσει ποιήματα της Ντέπης που ο ίδιος μελοποίησε αλλά και δικά του.

Η Νάγια Γρανά και η Μπέλα Κασίμη (μέλη των Πυξ Λαξ) μας ταξίδεψαν σε νερα'ι'δένιους κόσμους με τα τραγούδια τους.

Ο Νικόλας Αδέσποτος έπαιξε και τραγούδησε ακυκλοφόρητα τραγούδια της Ντέπης σε μουσική του ίδιου.

Ο Δημήτρης Δημητριάδης (Pixel) από τους Magic De Spell μαζί με την Τέση Χατζηκαμπάνη μας έκαναν να χαθούμε στον παραμυθένιο κόσμο του Χαμένου Γκιώνη.

Η Πηγή Περσιάδου με τον Σταύρο Σταυρόπουλο προλόγισαν την παρουσίαση και μίλησαν για την Ντέπη και το έργο της με τα μάτια της ψυχής και της καρδιάς τους. Μας συγκίνησαν όλους.

Μοναδικές ήταν οι απαγγελίες που έκαναν η Μαρίλια Χρόνιαρη, ο Γιώργος Λημναίος, ο Νίκος Σπυρόπουλος, η Μαίρη Βούλγαρη, ο Σταύρος Σταυρόπουλος και η Τέση Χατζηκαμπάνη.

Στην βραδιά παρευρέθηκαν οι Magic De Spell, τα Γυμνά Καλώδια, οι Tsopana Rave, η Αγγελική Ζήκα, ο Πάνος Βιντζηλαίος και πολλοί άλλοι.

Το ταξίδι όμως συνεχίζεται μιας και προς το τέλος του Φλεβάρη η Ντέπη Θα παρουσιάσει στην Χίο τα νέα της βιβλία καθώς και στην Θεσσαλονίκη μέσα στην Άνοιξη.