ΤΩΡΑ: Συναρπαστικό παιχνίδι …αλλά δεν τα κατάφερε η Καλλονή …Καλλονή-Ξάνθη 2-2 (ΦΩΤΟ)

Η Καλλονή έχοντας σε μεγάλη τον Χουανμα που έβαλε 2 γκολ μέσα στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης απέσπασε μια σπουδαία ισοπαλία απέναντι στην φορμαρισμένη Σκοντα Ξάνθη με 2-2 κάνοντας μάλιστα και την προσωρινή ανατροπή στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής της Super League .


Οι κακές καιρικές συνθήκες στη Μυτιλήνη που επικρατούν στο νησί δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ξάνθη από την αρχή του αγώνα είχε την κατοχή της μπάλας δημιουργώντας ευκαιρίες στα καρέ της Καλλονής και έτσι στο 32΄μετα το κλέψιμο του Φλισκα, ο Βασιλακάκης γυρίσε και ο Σολτάνι πλασάρε ιδανικά με το αριστερό για να κάνει το 1-0 για την Ξάνθη.

Η Καλλονή στην συνέχεια πίεσε για να ισοφαρίσει αλλά οι τελικές της προσπάθειες δεν αρκούσαν για να κάνει το 1-1.

Στις καθυστερήσεις του 1ο ημιχρόνου λίγο έλειψε η Καλλονή σε τετ α τετ του ο Χουανμα να ισοφαρίσει αλλά απόκρουσε ο Κυριακίδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο και με την είσοδο του Πετρόπουλου και του Λεοζινιο η Καλλονή έγινε ποιο απειλητική έχοντας πολλές ευκαιρίες για γκολ και το κατάφερε στο 68΄όταν ο Πετρόπουλος έδωσε την ασιστ στον Χουάνμα, ο οποίος αυτή τη φορά βρήκε στόχο με σουτ (αριστερό δοκάρι και γκολ). Στο 72΄. Ο Χουνμα μετά από σέντρα του Μανουσου θα κάνει την μεγάλη ανατροπή και το 2-1. Η Ξάνθη όμως δεν κατέθεσε τα όπλα και στο 78΄ο Λουτσερο με ένα ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ θα ισοφαρίσει σε 2-2.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το παιχνίδι έγινε «ροντέο» και οι φάσεις από τις δυο ομάδες διαδεχόταν η μια την άλλη, μάλιστα στο 87΄ο Λουτσερο θα σημαδέψει το δοκάρι του Χονγκ, ενώ στο 89 ο Λουτσερο εχασε και ένα μοναδικο τετ α τετ.

Η Καλλονή πίεσε μέχρι και το 93΄με πολλές ευκαιρίες αλλά το παιχνίδι έληξε με 2-2 αφήνοντας και τις δυο ομάδες ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα

Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή εξόργισαν τον κόσμο και τον πάγκο της γηπεδούχου ομάδας.

Σε λίγο περισσότερα


Μείνετε συντονισμένοι για το 3ο ημίχρονο του αγώνα με φωτογραφίες και βίντεο..