Νίκη μισή παραμονή θέλει σήμερα η Καλλονή στον ΤΑΡΛΑ απέναντι στην φορμαρισμένη Ξάνθη (19:30 NS1)

Το τρίποντο που θα της εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στην Super League, «κυνηγάει» σήμερα στις 19.30 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης η Καλλονή, υποδεχόμενη την φορμαρισμένη Ξάνθη, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική.


Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου με νίκη θα φτάσει στους 30 βαθμούς και θα απομακρυνθεί πολύ από την επικίνδυνη ζώνη μετά και τις γκέλες που είχαν το Σαββατοκύριακο Πανιώνιος και Λεβαδειακός και μόνο με θαύμα μπορεί να κινδυνεύσει σοβαρά στην συνέχεια.

Την καλή της άμυνα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η Καλλονή που δεν δέχεται εύκολα τέρμα στην έδρα της. Σε αυτό θα βοηθήσουν οι απουσίες των φιλοξενουμένων αλλά και ο βαρύς αγωνιστικός χώρος καθώς στην πρωτεύουσα της Λέσβου βρέχει ασταμάτητα από χθες. Το Under 2,5αποτελεί την πιο λογική επιλογή.

Ο Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεση του για άλλο ένα παιχνίδι τον Βαλιό ο τραυματισμός του οποίου ήταν πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Καλτσά.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Ακρίτες θα προσπαθήσουν μέχρι τέλους να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, όπου θα εξασφαλίσουν κατά πάσα πιθανότητα μία θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Το έργο της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου είναι δύσκολο, καθώς η Καλλονή στην έδρα της αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι».

Η Ξάνθη δεν συνέχισε με νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, ωστόσο παρέμεινε αήττητη για 5οσυνεχόμενο παιχνίδι, με 4 ισοπαλίες και 1 νίκη. Το εντός έδρας 1-1 κόντρα στον Πανιώνιο την κράτησε στην 7η θέση με 32 βαθμούς και θέλει τη νίκη σήμερα για να διατηρηθεί κοντά στην 5ηθέση, με στόχο τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Συνεχίζει και στο κύπελλο όπου την Πέμπτη αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ για τους «8» του θεσμού. Αρκετές είναι οι απουσίες για τον Λουτσέσκου αφού εκτός έμειναν οι Καρυπίδης, Κλέιτον, Ορφανίδης, Τριάδης, Γκαραβέλης, Κομεσίδης, Ράνος και Αναστασόπουλος.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10,15 και 25 ευρώ και θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί και από τα εκδοτήρια του Σταδίου από το απόγευμα και μετά. 

Η αποστολή της Καλλονής αποτελείται από τους Χογκ, Αντέτζο, Μανούσο, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μαρσέλο, Αναστασιάδη, Χωριανόπουλο, Κριπιντίρη, Βλαστέλλη, Αγρίτη, Δαύκο, Στεφάνοβιτς, Γιορέντε, Τσαμπούρη, Πιπίνη, Μίνγκα, Ναβάρο, Χουάνμα, Πετρόπουλο, Ζόρντι και Ξύδα.


Στην 18άδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και της Ξάνθης βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Ζαρόπουλος, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Γκομσί, Παπάζογλου, Λισγάρας, Γούτας, Φλίσκας, Παπαστεριανός, Βασιλακάκης, Ομπόντο, Λουσέρο, Βάλτερ, Καπετάνος, Σολτάνι, Μπέλιτς.