ΠΡΩΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ για την παραμονή Ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Σήμερα: Καλλονή-Γιαννινα στο Στάδιο Μυτιλήνης (17:15 NS2)

Το τρίποντο που θα της εξασφαλίσει κατά μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στην Super League, «κυνηγάει» σήμερα στις 17.15 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης η Καλλονή, υποδεχόμενη τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, για την 25η αγωνιστική.


Η ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου με νίκη θα φτάσει στους 34 βαθμούς και θα απομακρυνθεί πολύ από την επικίνδυνη ζώνη και μόνο με θαύμα μπορεί να κινδυνεύσει σοβαρά στην συνέχεια.

Την καλή της άμυνα θα προσπαθήσει να εκμεταλλευθεί η Καλλονή που δεν δέχεται εύκολα τέρμα στην έδρα της. 

Ο Βλάχος δεν θα έχει στην διάθεση του για άλλο ένα παιχνίδι τον Βαλιό ο τραυματισμός του οποίου ήταν πιο σοβαρός από ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί, καθώς επίσης και τον τιμωρημένο Αντετζο αλλά ούτε το νέο μεταγραφικό απόκτημα Αρας καθώς δεν έχει εκδοθεί η κάρτα του. Αντίθετα για πρώτη φορά στην αποστολή μετέχει ο Ροχας.

Αναλυτικά η αποστολή: Χογκ, Δαύκος, Κριπιντίρης, Αναστασιάδης, Χωριανόπουλος, Πιπίνης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Κειτά, Καλτσάς, Στεφάνοβιτς, Μαρσέλο, Λεοζίνιο, Ναβάρο, Βλαστέλλης, Μίνγκας, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα, Ζόρντι Βιδάλ, Πετρόπουλος.

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος του συνδέσμου Αθηνών ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι της Καλλονής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:15. 

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 10,15 και 25 ευρώ και θα προπωλούνται από τα γραφεία της ΠΑΕ το πρωί και από τα εκδοτήρια του Σταδίου από το απόγευμα και μετά. 

Όσοι οπαδοί βρεθούν στο παιχνίδι Καλλονή – ΠΑΣ Γιάννινα η διοίκηση της ομάδας της Λέσβου θα τους προσφέρει δωρεάν καφέ...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ στους φιλάθλους που έχουν προμηθευτεί το εισιτήριό τους για τον αγώνα της 25ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ έναν καφέ από τα καταστήματα “The Brothers” (Βουρνάζων 25, έναντι ΟΤΕ) και "Corner" (Οδυσσέα Ελύτη και Καραπαναγιώτη γωνία πλησίον Βερόπουλου) μόνο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους!

Στο δρόμο για το γήπεδο λοιπόν περνάμε όλοι για τον καφέ μας από το "Corner" και το “The Brothers»

Μετ’ εμποδίων συνεχίζει να καταστρώνει τα πλάνα του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλλονή ο Γιάννης Πετράκης στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο έμπειρος τεχνικός του «Άγιαξ της Ηπείρου» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μιχαήλ που θα εκτίσει ποινή λόγω καρτών, ενώ αντιμετωπίζει ακόμη δυο «πονοκεφάλους».

Ο λόγος για τους Ντάσιο και Ναδάλες, καθώς αμφότεροι για μια ακόμη ημέρα, την Πέμπτη (19/2) απείχαν από το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης και γυμνάστηκαν ατομικά, δείχνοντας πως δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Επίσης, με ειδικό πρόγραμμα συνεχίσει και ο Γαρουφαλιάς. Από κει και πέρα, οι υπόλοιποι ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις που έδιναν έμφαση στον τομέα της τακτικής και των στημένων φάσεων.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Σούπερ Λιγκ


ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - SKODA ΞΑΝΘΗ -------
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 21 Φεβρουαρίου 2015 15:00 NS2
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 21 Φεβρουαρίου 2015 17:15 NS2
ΒΕΡΟΙΑ - Π.Α.Ο.Κ. 21 Φεβρουαρίου 2015 19:30 NS1
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η. 22 Φεβρουαρίου 2015 15:00 NS2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 22 Φεβρουαρίου 2015 17:15 NS4
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - Α.Ο.Κ. 22 Φεβρουαρίου 2015 17:15 NS2
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22 Φεβρουαρίου 2015 19:30 NS1
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 23 Φεβρουαρίου 2015 19:30 NS1