Προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου στην Μυτιλήνη

Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου στις 18:30 στο ξενοδοχείο Ηλιοτρόπιο θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υπουργού Δικαιοσύνης και υποψηφίου βουλευτή της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Χαράλαμπου Αθανασίου.

Ηδη ολόκληρος ο κομματικός μηχανισμός έχει κινητοποιηθεί, προκειμένου να είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αντίστοιχη του Παύλου Βογιατζή. Αλλά επίσης ν' αντιμετωπιστούν οι όποιες δυσκολίες πρόσβασης της υποψηφιότητας του σε ψηφοφόρους της πόλης της Μυτιλήνης, εκεί όπου για κάποιους κομματικούς παράγοντες, εμφανίζει δυσκολίες.

Σημείωση: "Η ανάρτηση είναι στα πλαίσια προώθησης-προβολής του υποψήφιου Βουλευτή έπειτα από συμφωνία με όλες τις νόμιμες ενέργειες "


Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.



Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ