Ο κοινοβουλευτικός έλεγχος που άσκησε τα δυόμιση χρόνια της βουλευτικής του θητείας ο Παύλος Βογιατζής

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή Π.ΒΟΓΙΑΤΖΗ για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε τα δυόμιση χρόνια της βουλευτικής του θητείας.

 Σημείωση: "Η ανάρτηση είναι στα πλαίσια προώθησης-προβολής του υποψήφιου Βουλευτή έπειτα από συμφωνία με όλες τις νόμιμες ενέργειες "

«Στα δυόμιση χρόνια που διετέλεσα Βουλευτής Λέσβου, κατέθεσα συνολικά 160 Ερωτήσεις, 26 Επίκαιρες Ερωτήσεις και 61 Αναφορές. Έκανα 30 ομιλίες και δεν υπήρξε φορά που με ενημερώσατε, εσείς οι πολίτες της Λέσβου, της Λήμνου και του Άη- Στράτη, αλλά και οι φορείς των νησιών μας, γραπτώς ή προφορικώς για κάποιο πρόβλημα και δεν έκανα τα πάντα με όσα μέσα φυσικά διέθετα για να πετύχουμε μαζί την καλύτερη δυνατή λύση. Το έργο μου και η κοινοβουλευτική μου δραστηριότητα νομίζω ότι μιλούν καλύτερα, γι΄αυτό και σας προσκαλώ να επισκεφθείτε τη συγκεντρωτική κατάσταση των ομιλιών μου, αλλά και των μέσων κοινοβουλευτικού ελέγχου που χρησιμοποίησα για να υπερασπιστώ τα ζητήματα των νησιών μας. Όλα τα στοιχεία αυτά βρίσκονται στις ακόλουθες ηλεκτρονικές σελίδες της Βουλής των Ελλήνων και είναι προσβάσιμα από όλους. Γιατί οι πράξεις και τα έργα είναι πάντα οι πιο ισχυρές αποδείξεις και τα πιο σοβαρά επιχειρήματα στον πολιτικό λόγο, που σε όλους μας αρέσει να αρθρώνουμε παραμονές πάλι βουλευτικών εκλογών. Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και τη συνειδητή επιλογή σας στο πρόσωπό μου», δήλωσε ο Υποψήφιος Βουλευτής, Παύλος Βογιατζής, για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο που άσκησε τα δυόμιση χρόνια της βουλευτικής του θητείας.






ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λέσβου με την Ν.Δ «ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ»



Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ