Υπέγραψε ο αμυντικός Σταμάτης Καλαμιώτης στον Αιολικό Μυτιλήνης (ΦΩΤΟ)

Ποδοσφαιριστής του Αιολικού Μυτιλήνης και επίσημα είναι από την Παρασκευή (30/01) ο Σταμάτης Καλαμιώτης υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπλε».


Ο Σταμάτης Καλαμιώτης ήρθε χθες βράδυ στη Μυτιλήνη και αμέσως βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας του Αιολικού. Εκεί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο Σταύρο Γρυπιώτη, με τον οποίο έδωσαν τα χέρια για συνεργασία μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο 24χρονος άσος αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Αχαρναικο ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Νέα Ιωνία, Νίκη και Θρασύβουλο, Καλλιθέα, ενώ προέρχεται από το Μενίδι.

Όπως αναφέρει το sportlesvos.gr ο 24χρονος αμυντικός αγωνιζόταν φέτος στον Αχαρναϊκό, με τον οποίο έπαιξε δέκα ματς στη Football League σκοράροντας ένα γκολ. Αποτελούσε συμπαίκτη του Δήμου Μανουσάκη, με τον οποίο θα σμίξουν ξανά στη Μυτιλήνη. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί με την ίδια ευκολία να παίξει και ως αμυντικός χαφ, κάτι που τον κατατάσσει στα "πολυεργαλεία" ενός προπονητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η διοίκηση του Αιολικού Μυτιλήνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σταμάτη Καλαμιωτη με θητεία εκτός των άλλων στην ΑΕΚ τον Θρασύβουλο τον Αχαρναικο και την Καλλιθέα .Τον καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Αιολικού Μυτιλήνης...


Με εκτίμηση,
Δ.Σ Αιολικού Μυτιλήνης