Έκοψε την βασιλόπιτα της η Δημοτική Ενότητα Πλωμαρίου (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 12:00 το μεσημέρι της Κυριακής 4 Ιανουαρίου 2014, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας στη Δημοτικής Ενότητας Πλωμαρίου στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου στο πρώην δημαρχείο, όπου το παρόν έδωσαν πολλοί συμπολίτες μας.


Οι ιερείς του Πλωμαρίου πραγματοποίησαν την καθιερωμένη δοξολογία και η χορωδία του Γιώργου Μιχαλέλλη, έψαλε χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Στο χώρο υπήρχε ένας πλούσιος μπουφές με διάφορα εδέσματα, ξηρούς καρπούς και ποτά-αναψυκτικά.

Μετά τη χορωδία το λόγο πήρε ο Αντιδήμαρχος Πλωμαρίους-Αγιάσου κ. Μανώλης Αρμενάκας, ο οποίος μίλησε για το μέχρι στιγμής έργο της δημοτικής αρχής στο Πλωμάρι, την κατάσταση που παρέλαβε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές, τα μελλοντικά σχέδια για το Πλωμάρι, ενώ ευχαρίστησε αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς για τη συμβολή τους με δωρεάν μελέτες και τοπογραφικά για έργα στο Πλωμάρι. Ειδικές αναφορές έγιναν στον βιολογικό, στην πύλη εισόδου, στα τηλεοπτικά κανάλια και στην digea, στη μελέτη 50 χιλιάδων ευρώ που θα γίνει σε συνεργασία με το Πόλιον για το ναυτικό μουσείο και στο ότι στο παρελθόν στο Δήμο γινόταν διασπάθιση δημοσίου χρήματος και ο καθένας έκανε ότι γούσταρε.  Ο κ. Αντιδήμαρχος έφερε και τους πολιτών προ των ευθυνών τους, όσον αφορά την καθαριότητα, τα σκουπίδια και τη στάθμευση των οχημάτων.

Ζήτησε να υπάρξει ενότητα και τόνισε ότι δεν γίνεται να αντιπολιτευόμαστε. Για την απουσία κάποιων υπαλλήλων του δήμου είπε ότι θα τα πει μαζί τους αύριο, ενώ για την απουσία εκπροσώπου της αστυνομίας μίλησε για απαξίωση και τέλος είπε, ότι όποιος δεν είναι μαζί τους θα είναι εχθρός τους για το έργο που γίνεται στο Πλωμάρι. Ο Δήμαρχος Λέσβου, κ. Σπύρος Γαληνός αν και είχε προσκληθεί δεν έδωσε το παρόν.

Δείτε όλη την εκδήλωση και την ομιλία στο παρακάτω βίντεο



Πηγη plomarinews.gr