Υπάρχει τελικά πολιτική εκμετάλλευση του ονόματος Καραμανλή στην Λέσβο η όχι;

Δημοσίευμα της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ σήμερα σχολιάζει ότι ο πρώην πρωθυπουργός κ Καραμανλής εκνευρίστηκε από δημοσιεύματα που τον έφερναν να έχει ταχτεί ανοιχτά υπέρ ενός υποψήφιου της Ν.Δ Λέσβου.


 Στο δημοσίευμα αναφέρει ότι υποψήφιοι της ΝΔ κάνουν προεκλογικό αγώνα με το όνομα του κ Καραμανλή να φιγουράρει στις ομιλίες τους. Στο σχόλιο της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ αναφέρει ότι ο ίδιος δεν έχει δώσει καμιά γραμμή υπέρ η κατά υποψήφιου της Λέσβου. Σας παραθέτουμε το σχόλιο της Εφημερίδας:





Σχόλιο LesvosPost.com


Τον τελευταίο καιρό παρακολουθούμε μια άνευ ουσίας κόντρα υποψήφιων της ΝΔ Λέσβου με σχόλια φίλων και οπαδών υποψήφιου να εκφράζονται με βαριές εκφράσεις κατά ενός υποψήφιου της Ν.Δ Λέσβου. Σήμερα μάλιστα ιστοσελίδα που έχει ταχτεί υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ ανάρτησε δημοσίευμα που έλεγε ότι ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή να βγει βουλευτής Λέσβου ο Κος Αθανασίου. Κάτι τέτοιο φυσικά και δεν ισχύει και το μόνο που κάνουν τέτοια δημοσιεύματα είναι να προτρέπουν σε αντιπαλότητα μεταξύ των οπαδών του ενός η του άλλου υποψήφιου.