Χ. Αθανασίου: Μπορούν οι «υπεύθυνοι-ανεύθυνοι» του ΣΥΡΙΖΑ να πληροφορηθούν από την ΠΕ Β. Αιγαίου για το που είναι τα χρήματα»

Με αφορμή το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Σύριζα Λήμνου σχετικά με τον δρόμο προς την Ηφαιστειά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


«Σχετικά με τον δρόμο προς την Ηφαιστεία, είχα φροντίσει ως Αναπληρωτής Εσωτερικών να εξασφαλίσω 600.000 ευρώ τα οποία μεταφέρθηκαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ενώ ο τέως Περιφερειάρχης είχε δώσει εντολή για την εκπόνηση της μελέτης και την προκήρυξη του έργου.

«Τα χρήματα αυτά υπάρχουν ακόμη και σήμερα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η καθυστέρηση είναι καθαρά θέμα διεκπεραίωσης των διαδικασιών».
Μπορούν οι «υπεύθυνοι-ανεύθυνοι» του ΣΥΡΙΖΑ να πληροφορηθούν από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου για το που είναι τα χρήματα αντί να ψευδολογούν μόνο.

Χαράλαμπος Αθανασίου
Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Λέσβου

Σημείωση: "Η ανάρτηση είναι στα πλαίσια προώθησης-προβολής του υποψήφιου Βουλευτή έπειτα από συμφωνία με όλες τις νόμιμες ενέργειες "

Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.



Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ