Θέλει Τάτο, Μακρή και μπήκε «σφήνα» και για Ροχας η Καλλονή που τον θέλει και ο Αιολικός

Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Γιώργου Μακρή. Μια από αυτή είναι και η Καλλονή που καλοβλέπει Τατο ενώ μπήκε σφήνα και για Ζορντι Ροχας.


Ρεπορτάζ από sport24.gr

Τελικά η επιστροφή του Ανδρέα Τάτου στον Ατρόμητο δεν στέφθηκε με επιτυχία, αφού ο παίκτης (και με δική του ευθύνη) έμεινε πίσω όσον αφορά την απόδοση του, με αποτέλεσμα ο Σα Πίντο να τον "κόψει".

Έτσι το διαζύγιο μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ. Βέβαια ο 25άχρονος άσος δεν τα βάφει... μαύρα. Ήδη γίνεται ένας μικρός χαμός από ομάδες της Superleague που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Σας γράψαμε για το ενδιαφέρον της Βέροιας που είναι και το μεγάλο φαβορί, ενώ τελευταία στο κόλπο μπήκε και η Καλλονή που αναζητεί παίκτη στη θέση του.
Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο παίκτης έχει σκοπό να περιμένει μέχρι την Δευτέρα, αφού θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια για να αγωνιστεί στο εξωτερικό.
 Η Μετς ενδιαφέρθηκε κάποια στιγμή (τον παρακολούθησαν μάλιστα στο ματς με τον ΠΑνθρακικό). και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα επανέλθει.

Αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Γιώργου Μακρή. Διαβάστε ποιος έχει το προβάδισμα και πότε αναμένεται να ξεκαθαρίσει η υπόθεση.

Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε από τον ΟΦΗ λέγοντας μάλιστα στο Sport24.grτους λόγους της απόφασης του. Όπως είναι λογικό αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να συνεργαστούν μαζί του, με την Καλλονή να είναι η τελευταία.
Βέβαια κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο αυτή τη στιγμή, αν και δεν πρέπει να αποκλείσουμε κανένα ενδεχόμενο.

Φαβορί αυτή τη στιγμή φαντάζει η Κέρκυρα, όπως έχουμε ξαναγράψει, ενώ κυκλοφορεί και ένα σενάριο που θέλει τον ΠΑΟΚ να... γλυκοκοιτάζει την περίπτωση του λόγω Αναστασιάδη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έχει σε εκτίμηση τον 30άχρονο αμυντικό μέσο και δεν αποκλείεται να γίνει κάποια κίνηση. Όπως και να χει μέχρι την Παρασκευή ο παίκτης θα έχει πάρει την απόφαση του.

Στο... κόλπο για να κάνει δικό της τον Ζόρντι Ρόχας μπήκε η Καλλονή και ενώ ο Ισπανός ακραίος επιθετικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τον συντοπίτη Αιολικό. Άγνωστο τι κατάληξη θα έχει η ιστορία.

Ο Ζόρντι Ρόχας ήρθε τον Ιανουάριο του 2014 στην Ελλάδα για λογαριασμό της Καλλιθέας, από την οποία αποχώρησε προ ημερών. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός δέχτηκε πρόταση για να υπογράψει στον Αιολικό, την οποία και έκανε αποδεκτή.
Στη μεταγραφή του 23χρονου ποδοσφαιριστή προέκυψε εμπλοκή, μια και ''σφήνα'' για την απόκτησή του μπήκε η Καλλονή, η ετέρα ομάδα του νησιού της Λέσβου.  Όλα αυτά και ενώ το τελευταίο διάστημα ο Ρόχας έκανε προπονήσεις με τον Αιολικό, την ώρα που η Καλλιθέα δεν είχε καταθέσει την ελευθέρας του στην ΕΠΟ.


Πρόκειται ασφαλώς για μια μπερδεμένη ιστορία που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξή της. Ο Ρόχας κατέγραψε στο δεύτερο μισό της σεζόν 2013-2014 7 συμμετοχές και ένα γκολ με την Καλλιθέα, ενώ φέτος έπαιξε σε οκτώ αγώνες.