Έρχονται οι Otherview για μια μοναδική φιλανθρωπική συναυλία @Living Room 29/12 (Προκυμαία Μυτιλήνης)

Το αγαπημένο συγκρότημα των Otherview επιστρέφει για μια μοναδική live εμφάνιση και με διάθεση άκρως γιορτινή!


Αυτή την Δεύτερα 29/12/14 το Living Room και η ΚΥΨΕΛΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια φιλανθρωπική συναυλία με στόχο τη στήριξη ατόμων που βρίσκονται σε ανάγκη!

To συγκρότημα Otherview θα παρουσιάσει τη μουσική τους προσφέροντας με τη σειρά του για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο παλμός της προκυμαίας θα χτυπήσει κόκκινο για ακόμη μια φορά στο Living Room αυτήν την φορά θα διασκεδάσουμε βοηθώντας άτομα που το έχουν ανάγκη!!!!

Ο Βασίλης, ο Δημήτρης και φυσικά η εκρηκτική Έλενα, η οποία κέρδισε τις εντυπώσεις με την φωνή και την εμφάνισή της στο Just The Two of US, θα μας ξεσηκώσουν με τη live εμφάνισή τους στο  Living Room στην Προκυμαία Μυτιλήνης.


Η ΚΥΨΕΛΗ, στα 14 χρόνια λειτουργίας της , έκανε ενεργή την παρουσία της, αγωνιζόμενη τόσο για τα άτομα με αναπηρία, όσο και για τις οικογένειές τους, με απότερο στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Καταφέραμε να απεγκλωβίσουμε τα παιδιά από το σύνηθες περιβάλλον της οικογένειας και της γειτονιάς και τους προσφέραμε μια ζεστή αγκαλιά συνδιάζοντας τη ψυχαγωγία και τη μάθηση.

Γενικότερα, καθημερινά εφαρμόζουμε προγράμματα στο κέντρο μας με απότερο στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση των μελών, την αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων τους, την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων, την κοινωνικοποίησή τους κ.α.

Δικελή 4 / Μυτιλήνη 22510.20022

ΕΙΣΟΔΟΣ 7€ ΜΕ ΠΟΤΟ

Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στην «ΚΥΨΕΛΗ» " Μικτό Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας για Α.με.Α. .

Tο show των OtherView αποτελείται από ένα έντονο, mainstream Dance DJ set, που περιλαμβάνει δικά τους πρωτότυπα mash-ups, original παραγωγές και ιδιαίτερα remixes, σ' έναν εκρηκτικό συνδυασμό από live φωνητικά και όργανα.

Κάνε με... RunAway... See you again... People(Feel the Love)... I'm the one... La La La... La Luna... O Γύρος του Κόσμου...What you Want και πολλές άλλες επιτυχίες από τους Otherview αυτή την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014 στο  Living Room στην Προκυμαία Μυτιλήνης.!

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com

Ημέρα: Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Starts: 22:00

Είσοδος: 7€ ΜΕ ΠΟΤΟ (Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια θα δοθούν στην «ΚΥΨΕΛΗ» " ΜΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΑΜΕΑ’’)

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510 20960

E-mail: info@monkeybar.gr

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 58 προκυμαία Μυτιλήνης

Ιστοσελίδα με όλα τα νέα και τα events: www.monkeybar.gr





ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ www.LesvosPost.com