O ΣΦ ΑΕΛΚ Αττικής που πάει παντού (ΦΩΤΟ)

Είναι λίγοι και καλοί, αφήνουν τις δουλειές τους, και πάνε παντού με την μεγάλη τους αγάπη. Δεν είναι άλλοι απο τους φανατικούς φιλάθλους της Καλλονής, απο το σύνδεσμο των Αθηνών.


Πριν από λιγότερο δυο χρόνια, πολλοί Καλλονιάτες των Αθηνών, μαζεύτηκαν στα γραφεία του συλλόγου στην Αθήνα, έτσι ώστε να δημιουργήσουν το σύνδεσμο φιλάθλων και φίλων Καλλονής. Στην αρχή υπήρχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, ωστόσο μετά, ο αριθμός των ατόμων που ακολουθούν την ομάδα, λιγόστεψε.

Είναι βεβαίως φυσικό, αφού οι δουλειές και τα οικονομικά περιορίζουν κατά πολύ τους φιλάθλους.

Ωστόσο μια παρέα 10-15 ατόμων δεν..."χαμπαριάζει". Βόλο, Κρήτη, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη κλπα. Αφήνουν δουλειές, αφήνουν τις ημέρες που θα ξεκουράζονταν κανονικά απο την καθημερινότητα και ακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα, την ομάδα του χωριού τους, την ομάδα του νησιού τους.

Κατά καιρούς πολλοί επικριτές έσπευσαν να πουν οτι είναι λίγοι, και δεν είναι κερκίδα αυτή. Ωστόσο σε αυτό φταίνε οι υπόλοιποι Καλλονιάτες εν Αθήνα και οχι οι συγκεκριμένοι.  Απεναντίας μάλιστα αυτοί, φωνάζουν όσο πιο πολύ μπορούν για την ομάδα.

Μάλιστα, μέσα σε όλα αυτά, μπορούμε να προσθέσουμε άλλο ένα εκπληκτικό. Όπου κι αν πάνε, με όποιον αντίπαλο κι αν αγωνίζεται η ομάδα, αυτοί κάνουν φιλίες μόνο. 

Αγκαλιάζονται με τους αντιπάλους, όλοι μαζί. Είναι κάτι το οποίο δεν έχουμε συναντήσει ξανά, κάνοντας μάλιστα όλα τα ΜΜΕ  της Ελλάδας να κάνουν εκτενής αναφορές. Εικόνες πραγματικά μαγικές.

Εμείς να τους ευχηθούμε χρόνια πολλά, και να συνεχίσουν να αγαπάνε και να στηρίζουν την "Καλλονή" όσο μπορούν.


Πηγή συνεργάτες μας kalloninews.gr