ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: DJ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ VOL 2 στο MARUSH by Lesvospost.com


Ετοιμαστείτε για το μεγάλο event με πολύ δόση χιούμορ  που θα γίνει στο γνωστό σε όλους μας Marush cafe bar  στην Προκυμαία Μυτιλήνης …. ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 με ώρα έναρξης 23:00….. 



Να γνωρίζεται πως σε αυτό το event «Θα κλάψει η μάνα του Πελέ»..!!!

Υποστηρικτής του 
event είναι η εταιρεία διοργάνωσης event της Λέσβου και όχι μόνο Musica Danca

Ετοιμαστείτε να ζήσουμε μια μοναδική «χειμωνιάτικη» βραδιά στην Μυτιλήνη… 
To LesvosPost.com συνεχίζει να διοργανώνει μεγάλα event … Ετοιμαστείτε για το πρώτο ΜΕΓΑΛΟ χριστουγεννιάτικο event στην Προκυμαία Μυτιλήνης που διοργανώνει το LesvosPost.com…….με τον έναν και μοναδικό στο είδος του Γρηγόρη Μπάκα, ο γνωστός δημοσιογράφος του STAR CHANNEL…

O γνωστός δημοσιογράφος του Star , γνωστός από τα οδοιπορικά του και το απαράμιλλο χιούμορ του , έρχεται σήμερα Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014 καλεσμένος του lesvospost.com  με σκοπό να σας διασκεδάσει σε ένα μοναδικό event στο Marush cafe bar … Ο Dj Γρηγόρης Μπάκας μέσα από ένα ξεθεωτικό Ξένο-Ελληνικό πρόγραμμα αναμένεται να σας διασκεδάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Διοργάνωση: www.LesvosPost.com  

Υποστηρικτής: Musica Danca

ΕΝΑΡΞΗ 23:00- 03:00

Επικοινωνία:

Τηλέφωνο ΓΙΑ reserve και πληροφορίες: 22510-37833 – 693-2716666 και με SMS....
Διεύθυνση: Κουντουριώτη Παύλου 59 προκυμαία Μυτιλήνης

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους χορηγούς επικοινωνίας www.foititelia.gr ,www.plomarinews.gr, www.24-ores.com , www.fagi,gr, www.myg.gr, www.kalloninews.gr

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δημήτρη Αλεξίου με την Α-DESIGN για τον σχεδιασμό των αφισών, προσκλήσεων και του facebook cover.