Με επιτυχία έληξε το διήμερο σεμινάριο Brazilian jiu jitsu στην Μυτιλήνη-ΧΟΡΗΓΟΣ επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com

Στην Μυτιλήνη βρέθηκε ο  Πρωταθλητής και δάσκαλος Christos marquez, ως επίσημος προσκεκλημένος του σεμιναρίου Brazilian jiu jitsu GI-NOGI που διοργάνωσε η σχολή μαχητικών αθλημάτων και αυτοάμυνας Aias draculino mytilene με υπεύθυνο προπονητή τον Χρηστο Αλαφακη.


Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος συμμετοχών, καθώς το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο για ένα μαχητικό άθλημα που βρίσκεται συνεχώς σε άνοδο και το οποίο, σε παγκόσμιο επίπεδο, κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους.


To Brazilian jiu jitsu (bjj) είναι ένα σύγχρονο μαχητικό άθλημα το οποίο αναπτύχθηκε στην Βραζιλία ως εξέλιξη του Ιαπωνικού jiu jitsu. Ως άθλημα από τεχνικής απόψεως εξειδικεύεται στις ρίψεις και στην πάλη στο έδαφος με σκοπό να καθηλώσει ή να υποτάξει των αντίπαλο με λαβές πνιγμού ή εξάρθρωσης στα άκρα.

Στο Brazilian jiu jitsu (bjj) υπάρχουν αυστηροί κανόνες ασφαλείας που προστατεύουν τους αθλητές και σπάνια συμβαίνουν σοβαροί τραυματισμοί. Τα αγωνιστικά στιλ είναι δύο: το gi και no gi.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία εισαγωγή στο είδος από έναν άνθρωπο που έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διάδοση του στην Ελλάδα, όπως είναι ο Christos marquez που αποτελεί και τον αντιπρόσωπο της gracie barra draculino greece.



ΧΟΡΗΓΟΣ επικοινωνίας ήταν το LesvosPost.com