Κώστας Τσακίρης: Ο άγνωστος Μυτιληνιός τραγουδιστής με σπουδαία καριέρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον Κώστα σίγουρα θα τον γνωρίζουν όσοι έχουν περάσει τις πύλες του Budda αλλά και άλλων νυχτερινών κέντρων της Μυτιλήνης και όχι μόνο.


Ο Κώστας Τσακίρης γεννήθηκε στην Μυτιλήνη στις 18 Δεκεμβρίου του 1981, όπου και εκεί μεγάλωσε μαζί με τους γονείς του και τις τρείς αδελφές του.

Τα παιδικά του χρόνια τα θυμάται φτωχικά, αλλά όχι στερημένα. “Δεν μας έλειψε το παραμικρό” λέει ο ίδιος και μιλά με πολύ αγάπη για την οικογένεια του....

Η αγάπη του για την μουσική δέν άργησε να φανεί αφού όλα τα παιδικά του παιχνίδια ήταν μουσικά όργανα!

Αμελώντας τα μαθήματα του σχολείου του, κρυφά απο τους γονείς του, γρατζουνάει δειλά-δειλά τις πρώτες νότες στο μπουζούκι του πατέρα του!

Τα πρώτα μαθήματα δίπλα σε δάσκαλο δεν άργησαν να ρθούν!

Σε ηλικία 17 χρονών ανεβαίνει στο πάλκο με τοπικά σχήματα του νησιού.

Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους μουσικούς του νησιού.

Ο Μ.ΤΑΞΕΙΔΗΣ ήταν ο πρώτος που τον εμπιστεύτηκε και τον ανέβασε για πρώτη του φορά στην τότε μεγαλύτερη πίστα του νησιού!

Η αγάπη του κόσμου ήταν μεγάλη και το 2007 σε συνεργασία με τον Μ.ΤΑΞΕΙΔΗ κυκλοφορεί το πρώτο του προσωπικό cd single με τίτλο “ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ” όπου συμμετέχουν σπουδαία ονόματα του χώρου, όπως ο ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΟΥ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΡΟΚΑΣ.

Επίσης έχει κάνει και φωνητικά σε cd πολλών συναδέλφων.

Το 2013 κυκλοφορεί ένα διαδικτυακό τραγούδι με τίτλο “ΑΝ ΤΗΝ ΔΕΙΣ” όπου οι στίχοι και μουσική είναι του ίδιου.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το δεύτερο διαδικτυακό του τραγούδι με τίτλο “ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΡΩΤΑ”.

Την περίοδο αυτή ο Κώστας, βρίσκετε στο studio και ετοιμάζει την καινούργια του δισκογραφική δουλειά.

Του αρέσει να μιλάει με τραγούδια, γι αυτό και στις δύσκολες φάσεις τις ζωής του, θα τον βρούμε “απομονωμένο” να μελοποιεί τους στίχους που ο ίδιος γράφει.

Ασχολήθηκε με το τραγούδι γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος έκφρασης του, καθώς και η μεγαλύτερη του “αγάπη” και θα συνεχίσει να τραγουδάει, για όσο του το ζητάει ο κόσμος.

Του αρέσει πολυ η οικογένεια και θα ήθελε πολύ, να κάνει την δικιά του!