ΟΥΡΕΣ στο στάδιο Μυτιλήνης για το μαγικό χαρτάκι του αγώνα ΑΕΛ Καλλονής-Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Μαζικά έσπευσαν οι φίλοι της ΑΕΛ Καλλονής το πρωί της Δευτέρας (15/12) στα εκδοτήρια του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (20/12, 19:30).

Την Δευτέρα (15/12) από τις 09:00 το πρωί τα εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα εκδοτήρια του Σταδίου Μυτιλήνης, από τις 7:00 το πρωί επικρατεί το αδιαχώρητο από τους φίλους της Καλλονής, που σπεύδουν μαζικά για να προμηθευτούν ένα "μαγικό χαρτάκι" για το βράδυ της 20ης Δεκέμβρη.

Να τονίσουμε ότι σήμερα είναι ημέρα διάθεσης γι΄αυτούς που είχαν εισιτήριο και παραβρέθηκαν στον αγώνα με τον Παναιτωλικο. Με το απόκομμα λοιπόν του αγώνα με τον Παναιτωλικο παίρνεις σήμερα εισιτήριο για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αύριο θα αρχίσει η διάθεση των υπόλοιπων εισιτηρίων στους φιλάθλους όλου του νησιού.

Να τονίσουμε ότι δεν θα υπάρξει οργανωμένη παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού

Με τον ρυθμό που φεύγουν τα εισιτήρια της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής SUPER LEAGUE, αναμένεται να υπάρξει ένα ακόμα sold out μετά από αυτό του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Αργότερα θα έχουμε και το βίντεο από τις ουρές του δημοτικού σταδίου Μυτιλήνης


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής:

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ενημερώνει τους φιλάθλους της πως αύριο Δευτέρα 15/12 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηριών για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20/12 στις 19:30 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τα ταμεία του Δημοτικού Σταδίου Μυτιλήνης στις 09:00-15:00.

Η πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων (15/12) αφορά αποκλειστικά και μόνο τους κατόχους αποκόμματος εισιτηρίου με τον Παναιτωλικό οι οποίοι μετά την παρέλευση της Δευτέρας χάνουν την προτεραιότητά τους. Ο κάθε φίλαθλος θα μπορεί να επιδείξει μέχρι δύο αποκόμματα για να προμηθευτεί ισάριθμα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Διευκρινίζουμε πως δεν υπάρχει η δυνατότητα επιλογής θέσης.

Ενημερώνουμε πως και για τους φιλάθλους μας στην Καλλονή θα ισχύσει η προτεραιότητα για τους κατόχους εισιτηρίου με τον Παναιτωλικό. Για περισσότερες πληροφορίες για το σημείο και τις ώρες διάθεσης επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6970804955.


Για τις ημέρες και ώρες διάθεσης εισιτηρίων για τον Ολυμπιακό χωρίς απόκομμα εισιτηρίου με τον Παναιτωλικό θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση αύριο μετά τις 16:00.