Στον ρυθμό του ΑΕΛ Καλλονής- Ολυμπιακός κινείται όλη η Λέσβος-(20/12 19:30-LIVE από το lesvospost.com)

Στον ρυθμό του μεγάλου αγώνα της 16ης αγωνιστικής super league ανάμεσα σε ΑΕΛ Καλλονής και τον Ολυμπιακό ζουν άπαντες στην ομάδα της Καλλονής αλλά και σε ολόκληρη τη Λέσβο. 


Ο αγώνας θα μεταδοθεί live λεπτό προς λεπτό από το LesvosPost.com  -Το LIVE ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:00

Οι νησιώτες υποδέχονται απόψε στις 19:30 στον Ταρλά τον Ολυμπιακό, σε ένα ιστορικής σημασίας αγώνα καθώς οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν μετά από 14 χρόνια ξανά στην Μυτιλήνη και στο δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Μάλιστα, η διοίκηση της ΑΕΛΚ κερνάει και... καφεδάκι όσους θα πάνε στο γήπεδο. 

Να τονίσουμε ότι χθες στις 18:30 οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού προετοίμασαν θερμή υποδοχή στους ερυθρόλευκους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο «Ταρλάς» θα ανοίξει τις πύλες του στις 17:30 για τους ποδοσφαιρόφιλους της Λέσβου. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Παραλύει η περιοχή γύρω από το στάδιο Μυτιλήνης το Σάββατο λόγω.. Ολυμπιακού- Όλα τα μέτρα ασφαλείας, Δείτε: Ενημέρωση για την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο

Στην Καλλονή είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από το δεύτερο SOLD OUT του ανανεωμένου ΤΑΡΛΑ (ΔΕΙΤΕ Και εγένετο SOLD OUT…. Κατάμεστο αύριο το στάδιο Μυτιλήνης- Ενημέρωση για την είσοδο των φιλάθλων στο στάδιο), καθώς εξαφανίστηκαν όλα τα μαγικά χαρτάκια.

Έτοιμη για ένα ακόμη μεγάλο αγωνιστικό στοίχημα η Καλλονή αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Μετά την ολοκλήρωση της χθεσινής προπόνησης στις εγκαταστάσεις του «Γ. Σκούφος» στην περιοχή των ΤΕΛ, ο τεχνικός της Καλλονης κύριος Γιάννης Ματζουράκης κατέληξε στην αποστολή που θα αναμετρηθεί αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με τους «ερυθρόλευκους» στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής Superleague ΟΠΑΠ.

Η αποστολή αποτελείται από τους Χογκ, Χωριανόπουλο, Αναστασιάδη, Μπαρέρα, Γιορέντε, Καλτσά, Ναβάρο, Αντέτζο, Λεοζίνιο, Μίνγκα, Μανούσο, Πιπίνη, Στεφάνοβιτς, Κριπιντίρη, Αγρίτη, Βλαστέλλη, Αμπντούλ, Κύπρου, Δαύκο

Απέχουν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό λόγω τραυματισμού οι Βαλιός, Καμαρά και Τσαμπούρης. Εκτός οι Κεϊτά και Χουάνμα αφού εκτίουν ποινή λόγω συμπλήρωσης καρτών.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του Σαββάτου, με αντίπαλο την Καλλονή, ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής, με προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Πολλή δουλειά έγινε επάνω στο κομμάτι της τακτικής, ενώ παράλληλα δουλεύτηκε ιδιαίτερα η ανάπτυξη του παιχνιδιού και η στρατηγική επάνω στη δημιουργία φάσεων στην αντίπαλη εστία.

Εκτός προγράμματος έμειναν οι Μιλιβόγεβιτς και Μποτία, ενώ ο Ντουρμάζ δεν μπορεί ακόμη να μπει σε κανονικό αγωνιστικό ρυθμό, καθώς του λείπουν προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα. Το πρόβλημα στους κοιλιακούς του Αυλωνίτη, δεν επιτρέπει στον Έλληνα αμυντικό να ταξιδέψει στη Μυτιλήνη.
Αναλυτικά η αποστολή: Αμπιντάλ, Μπενίτες, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μέγιερι, Μήτρογλου, Εντινγκά, Ελαμπντελαουί, Ρομπέρτο, Γκαζαριάν, Σιόβας, Βούρος.

Ο Μήτσιος στο Καλλονή-Ολυμπιακός


Έγινε ο ορισμός των διαιτητών της 16ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ. O Χρήστος Μήτσιος κλήθηκε να διευθύνει το Σάββατο το ματς της Καλλονής με τον Ολυμπιακό. 

Ο Παππάς θα διευθύνει το ματς Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ και ο Λαμπρόπουλος το Παναθηναϊκός - Κέρκυρα. Ο Ηλίας Σπάθας θα είναι 4ος διαιτητής στον αγώνα Πλατανιάς - ΟΦΗ.   

Σάββατο (20/12)
Πανθρακικός - Βέροια (15:00)
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας)
Βοηθοί: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιάς)

Πλατανιάς - ΟΦΗ (17:15)
Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δημήτρης Τάτσης (Ηπείρου), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας)

Καλλονή - Ολυμπιακός (19:30)
Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Boηθοί: Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Λεωνίδας Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου)

Κυριακή (21/12)
Πανιώνιος-Ατρόμητος (15:00)
Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας)

Νίκη Βόλου-Παναιτωλικός (17:15)
Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Καβάλας)
Βοηθοί: Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς)

Αστέρας Τρίπολης - SKODA Ξάνθη (17:15)
Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Hρακλείου)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χρήστος Ακριβός (Αθηνών)

Εργοτέλης - ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Boηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτ/νίας), Χρυσούλα Κουρομπίλια (Δυτικής Αττικής)

Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ (19:30)
Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Βοηθοί: Bασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας), Αλέξανδρος Δημήτροπουλος (Φθιώτιδας)

Δευτέρα (22/12, 19:30)
Παναθηναϊκός-Κέρκυρα
Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Kωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Χασάν Κούλα (Ξάνθη)

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης θα βρίσκονται ο Δ/ντης  του lesvospost.com Στεφάνου Γεώργιος, ο Δ/ντης του plomarinews.gr Δημήτρης Μαλλιαρός για να σας μεταφέρουν αποκλειστικά την ώρα του αγώνα όλο το ρεπορτάζ με ΦΩΤΟ και Βίντεο την μεγάλη ιστορική αναμέτρηση, με την ΑΕΛ Καλλονής να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό

Παρακολουθείστε LIVE από το LesvosPost.com την μεγάλη ιστορική αναμέτρηση, με την ΑΕΛ Καλλονής να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της 16η αγωνιστικής SUPER LEAGUE στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Ο αγώνας αρχίζει στις 19:30

Το LIVE ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 18:00


Live Blog ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ