Ξανά… Βανδαλισμοί στην πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μυτιλήνη (ΦΩΤΟ)

Επίθεση δέχθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μόλις λίγες ημέρες η πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μυτιλήνη στην οδό Ικτίνου 2, από... άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες προχθές τα ξημερώματα.


Οι δράστες αφού πρώτα έβαψαν τους εξωτερικούς τοίχους της πολυκατοικίας στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μυτιλήνη, στη συνέχεια έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιά πάνω στην κεντρική είσοδο και στους τοίχους της πολυκατοικίας αλλά και στην απέναντι πολυκατοικία.

Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη φορά που δέχεται επίθεση η πολυκατοικία που στεγάζονται τα γραφεία της ΧΑ στην Μυτιλήνη, μετά τα σοβαρά επεισόδια που εξελίχτηκαν στην πορεία μνήμης για τον θάνατο του Παύλου Φυσσα. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Και τις δυο φορές αλλά και την περασμένη φορά στην πορεία κατά του ανοίγματος των γραφείων οι δράστες δεν κατάφεραν να εισέρθουν στον εσωτερικό χώρο των γραφείων στον 3ο όροφο προκαλώντας ζημιές μόνο στην κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας στην Ικτίνου 2


Να τονίσουμε ότι ανάστατοι είναι όλοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας και όπως μας είπαν χαρακτηριστικά φοβούνται να πάνε στην δουλειά τους το απόγευμα καθώς οι βάνδαλοι καραδοκούν.