Δήλωση Συγγραμάτων | Δείτε πότε ξεκινάει η παραλαβή | Όλα όσα πρέπει να προσέξετε!

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 ξεκίνησε η δήλωση συγγραμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015 και η προθεσμία είναι μέχρι την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014.


Οφείλω να αναφέρω ότι συνήθως η προθεσμία παίρνει παράταση αλλά αυτό δεν είναι πάντα βέβαιο. Η δήλωση γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της Ηλεκτρονικής Υπηρεσίας Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Συγγραμμάτων - Εύδοξος (www.eudoxus.gr).

Η διανομή των συγγραμάτων για το χειμερινό εξάμηνο θα ξεκινήσει στις 23 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Ιανουαρίου.

Αυτό που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι ότι απ'όσα βιβλία παραλάβετε, θα πρέπει να δηλώσετε και τα αντίστοιχα μαθήματα στη δήλωση μαθημάτων. Σε κάποια πανεπιστημιακά ιδρύματα δηλώνονται πρώτα τα μαθήματα και μετά τα βιβλία ενώ σε κάποια άλλα γίνεται και αντίστροφα. Γι'αυτό φροντίστε να κάνετε τον ανάλογο προγραμματισμό.

Φυσικά, όσοι είστε 2ο ή και μεγαλύτερο έτος γνωρίζετε τη διαδικασία. Οι πρωτοετείς όμως πρέπει να δώσουν προσοχή ώστε να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα στη συνέχεια.


Πηγη neopolis.gr